ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Αντώνης Μαραγκός

Έφυγε από τη ζωή στα 74 χρόνια του ο Αντώνης Μαραγκός και η κηδεία του θα γίνει σήμερα  στις 3.30 μ.μ , από τον Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου Βραχνεΐκων.

Υπήρξε μέλος της ΝΟΔΕ Αχαΐας της ΝΔ και διατηρούσε στην παραλία του Μονοδενδρίου κατάστημα εστίασης, τις δεκαετίες του 80 και του 90.

Ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, του Αθανάσιου και του Ανδρέα.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στην Ελλάδα με κάθε μεγαλοπρέπεια έφτασε το Μεγάλο Σάββατο (04/05/2024) το Άγιο Φως στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και στη συνέχεια μεταφέρθηκε όλη τη χώρα με ειδικές πτήσει . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια από τις μεγαλύτερες εξόδους των τελευταίων ετών, θεωρείται η φετινή, με εκατοντάδες χιλιάδες εκδρομείς να εγκαταλείπουν τα αστικά κέντρα και το λεκανοπέδιο προκειμένου να περάσ . . .
LIFE STYLE

Οι πρόβες των χωρών που διεκδικούν τη θέση τους στον μεγάλο τελικό της Eurovision έχουν ολοκληρωθεί κι όλα τα βλέμματα είναι πλέον στραμμένα στους ημιτελικούς που θα πραγματοποιηθο . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Έπειτα από έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, εξιχνιάστηκαν συνολικά δέκα διαρρήξεις σπιτιών, που έγιναν από τον Σεπτέμβριο του 2023 έως τον Νοέμβριο του . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαίας, 30 περιπτώσεις φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, που διαπράχθηκαν σε κοιμητήριο στη Δυτική Αχαία. Για την υπόθ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Ιερά Μητρόπολη Πατρών σε ανακοίνωσή της αναφέρει: Τό Μέγα Σάββατο τό πρωί, στούς κατάμεστους ἀπό εὐσεβεῖς Χριστιανούς Ναούς τῶν Πατρῶν, ἐτελέσθη ἡ Θεία Λειτουργία τοῦ Μεγάλου Βασιλείου καί ἡ πρώτ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ένας άνδρας 62 ετών καιπατέρας δύο παιδιών, εντοπίστηκε νεκρός το Μ.Σάββατο σε στάβλο από γείτονά του, στη θέση Αγριλιά Βασιλικού. Δίπλα του βρέθηκε η κυνηγετική καραμπίνα, ενώ ο ίδιος έφερε τραύματα
Image
Image

Search