ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χριστόπουλος κατά Πελετίδη: Εκθέτει την πόλη σε κινδύνους

Για "απλή μετάθεση ευθυνών" κατηγορεί τον Δήμαρχο της Πάτρας, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νέα Πόλη» Κώστας Χριστόπουλος, σχετικά με τα όσα ανέφερε για τον κίνδυνο των πλημμυρών, στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάτρας.

«Με προηγούμενη ανακοίνωσή μας, πρώτοι εκφράσαμε την αγωνία της πόλης, για τυχόν συνέπειες σε περίπτωση εκδήλωσης ακραίων καιρικών φαινομένων.

Μιας πόλης ανοχύρωτης, όπως ο ίδιος ο κ. Δήμαρχος την περιέγραψε στην ενημέρωσή του. Σήμερα, ο κ. Πελετίδης αντί να απολογείται για το τι δεν έχει κάνει αποφάσισε να δείξει το δάχτυλο σε όλους και να μην κοιτάξει στο καθρέφτη και να αναγνωρίσει τις ευθύνες της.

Επιλέγει να κάνει ξανά αυτό που πάντα έκανε και ξέρει καλά: απλή μετάθεση ευθυνών! Είναι πλέον σαφές ότι, στην αγωνία της να εκθέσει την κεντρική εξουσία, εκθέτει την πόλη σε κινδύνους.

Δεν είναι στις προθέσεις μας η περαιτέρω δημόσια αντιπαράθεση, για ένα τέτοιο θέμα και δεν πρόκειται να το κάνουμε, παρόλα αυτά δε μπορούμε να μην επιμένουμε μέχρι να δούμε τον κ. Δήμαρχο να κινητοποιείται στη κατεύθυνση των λύσεων για την εξασφάλιση της ζωής και της περιουσίας των συμπολιτών μας! Ο κ. Πελετίδης ας αναλάβει τώρα, με σοβαρότητα και εμπράκτως τις ευθύνες που του αναλογούν και όλοι θα σταθούμε δίπλα του»

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο χορός, η μουσική, το τραγούδι, οι φορεσιές, οι εικόνες, οι μνήμες, οι παρουσίες και το χορευτικό αντάμωμα συγκροτημάτων συνθέτουν φέτος το παζλ των εκδηλώσεων που διοργανώνει την . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η αναβάθμιση του ποδηλατόδρομου της Πάτρας σε αυτοκινητόδρομο, αλλά χαμηλών ταχυτήτων. Κανονικά θα έπρεπε σε παραβάσεις αυτού του . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Ημέρας Υπηρεσίες Βραχείας Φιλοξενίας του ΟΚΑΝΑ στην Πάτρα πραγματοποίησε την Μ. Τρίτη, 30 Απριλίου 2024, ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Περιφέ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Φραν Ναβάρο θα γίνει πατέρας και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η σύντροφός του, Ναταλί Αλφάρο, είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδάκι. Το ζευγάρι, από ό,τι βλέπουμε από τις κοινές τους . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο χορός, η μουσική, το τραγούδι, οι φορεσιές, οι εικόνες, οι μνήμες, οι παρουσίες και το χορευτικό αντάμωμα συγκροτημάτων συνθέτουν φέτος το παζλ των εκδηλώσεων που διοργανώνει την Τετάρτη 8 Μαΐου ο δ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Δημοτική Αρχή θα συμμετάσχει αύριο Μ. Παρασκευή, στην Περιφορά Επιταφίων του Δήμου Πατρέων: -Στο Β’  Δημοτικό Κοιμητήριο στις 4.30 μ.μ., θα παραστεί ο Αντιδήμαρχος Έργων, Παναγιώτης Μελάς.   -Στο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΕΊ Η ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΠΑΤΡΩΝ κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ Πρός τό Χριστεπώνυμον Πλήρωμα τῆς Ἱερᾶς καί Ἀποστολικῆς Μητροπόλεως Πατρῶν Παιδιά μου εὐλογημέν
Image
Image

Search