ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Προσπάθησε να αποφύγει πεζό και σκύλο αλλά τραυματίστηκε σοβαρά

Στο νοσοκομείο διεκομίσθη, ευτυχώς όχημα με σοβαρά τραύματα, ένας οδηγός, ηλικίας 52 ετών, μιας μηχανής μεγάλου κυβισμού.

Ο 52χρονος Πατρινός εκινείτο επί της εθνικής Πατρών - Κορίνθου.

Ενώ βρισκόταν κοντά στον Ι.Ν. Αγίου Ελευθερίου, είδε ξαφνικά μπροστά του να περνά κάθετα τον δρόμο ένας άνδρας με ένα σκυλί.

Στην προσπάθειά του να αποφύγει τον πεζό έκανε απότομη κλίση και βρέθηκε στο οδόστρωμα.

Μάλιστα η μηχανή σύρθηκε και έπεσε πάνω σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο στο φανάρι της οδού στην διασταύρωση με την Κανελλοπούλου.

Ο οδηγός της μηχανής ευτυχώς δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα κι έτσι ο τραυματισμός του δεν ήταν σοβαρός.

Μεταφέρθηκε όμως στο Νοσοκομείο.

Ο πεζός με τον σκύλο ούτε καν σταμάτησε να δει τι συμβαίνει και συνέχισε απτόητος τον δρόμο του.

Οταν έφθασε εκεί η τροχαία, είχε εξαφανισθεί.

Το ανακριτικο της Τροχαίας Πατρών διερευνά τις συνθήκες.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο χορός, η μουσική, το τραγούδι, οι φορεσιές, οι εικόνες, οι μνήμες, οι παρουσίες και το χορευτικό αντάμωμα συγκροτημάτων συνθέτουν φέτος το παζλ των εκδηλώσεων που διοργανώνει την . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η αναβάθμιση του ποδηλατόδρομου της Πάτρας σε αυτοκινητόδρομο, αλλά χαμηλών ταχυτήτων. Κανονικά θα έπρεπε σε παραβάσεις αυτού του . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Ημέρας Υπηρεσίες Βραχείας Φιλοξενίας του ΟΚΑΝΑ στην Πάτρα πραγματοποίησε την Μ. Τρίτη, 30 Απριλίου 2024, ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Περιφέ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Φραν Ναβάρο θα γίνει πατέρας και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η σύντροφός του, Ναταλί Αλφάρο, είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδάκι. Το ζευγάρι, από ό,τι βλέπουμε από τις κοινές τους . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο χορός, η μουσική, το τραγούδι, οι φορεσιές, οι εικόνες, οι μνήμες, οι παρουσίες και το χορευτικό αντάμωμα συγκροτημάτων συνθέτουν φέτος το παζλ των εκδηλώσεων που διοργανώνει την Τετάρτη 8 Μαΐου ο δ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Δημοτική Αρχή θα συμμετάσχει αύριο Μ. Παρασκευή, στην Περιφορά Επιταφίων του Δήμου Πατρέων: -Στο Β’  Δημοτικό Κοιμητήριο στις 4.30 μ.μ., θα παραστεί ο Αντιδήμαρχος Έργων, Παναγιώτης Μελάς.   -Στο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΕΊ Η ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΠΑΤΡΩΝ κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ Πρός τό Χριστεπώνυμον Πλήρωμα τῆς Ἱερᾶς καί Ἀποστολικῆς Μητροπόλεως Πατρῶν Παιδιά μου εὐλογημέν
Image
Image

Search