ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεπέρασαν τις 600.000 οι εγκεκριμένες αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα

Συνολικά 604.389 είναι οι εγκεκριμένες αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα (ποσοστό 43,08%), όπως προκύπτει από τα τελευταία στοιχεία (29/11/2017, 18:50) που έδωσε στη δημοσιότητα η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης ΑΕ (ΗΔΙΚΑ ΑΕ). Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΗΔΙΚΑ, οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν, μέχρι εκείνη την ώρα, ανέρχονται σε 1.402.851, οι ακυρωμένες αιτήσεις ανέρχονται σε 119.462, ποσοστό 8,52%, οι μη εγκεκριμένες αιτήσεις ανέρχονται σε 280.709, ποσοστό 20,01%, ενώ οι μη ολοκληρωμένες αιτήσεις (πιθανές μη εγκρίσεις, αναμονή συναίνεσης) είναι 344.899, ποσοστό 24,59%.

Σε εξέλιξη είναι η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων για την καταβολή του κοινωνικού μερίσματος στο διαδικτυακό τόπο www.koinonikomerisma.gr, ο οποίος άνοιξε την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 και θα παραμείνει ανοιχτός, μέχρι τα μεσάνυχτα της Τρίτης 12 Δεκεμβρίου 2017.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Δε μας σταματάει ούτε η αφρικανική σκόνη», ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ομιλία του στα Βριλήσσια, όπου περιόδευσε σήμερα , ευχαριστώντας τον κόσμο για τη θερμή υπ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Αντίστροφη μέτρηση για τις Πανελλήνιες 2024, μπαίνουν πλέον οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ όλης της χώρας, καθώς οι Πανελλαδικές εξετάσεις ξεκινούν στις 30 Μαΐου 2024. Σύμφωνα . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πένθος στην τοπική κοινωνία της Γαστούνης, μετά την είδηση πως ο 66χρονος άνδρας, ο οποίος χθες εισέπνευσε φυτοφάρμακο ενώ προσπαθούσε να προστατεύσει την καλλιέργειά του, από ασθέ . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Τα σωματεία:1) «Σύλλογος Σοκολατοριχτών Πάτρας» με διακριτικό τίτλο ‘‘Σοκολατορίχτες’’,2) «Club Σοκολατοπόλεμος Πατρινού Καρναβαλιού» με διακριτικό τίτλο‘‘Σοκολατομαχίες’’,3) «Ένωσ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισόδιο σημειώθηκε στην Δυτική Αχαΐα, με τον αδελφό να γρονθοκοπεί την αδελφή του και να την τραυματίζει.  Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό έγινε στον Άνω Αλισσό, όταν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Παραλίγο να στοιχίσουν τη ζωή ενός 66χρονου κατοίκου της ευρύτερης περιοχής της Γαστούνης οι αγροτικές εργασίες που ξεκίνησε από νωρίς χθες το απόγευμα, εισπνέοντας σημαντική ποσότητα επικίνδυνου φαρμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εξιχνιάσθηκε, μετά από ενδελεχή έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, υπόθεση απάτης, που διαπράχθηκε πριν από μια εβδομάδα, σε βάρος ηλικιωμένης στο Αγρίνιο.  Οπως αναφέρετα
Image
Image

Search