ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

2η νεκροψία στον φοιτητή που βρέθηκε νεκρός στην Κάλυμνο

Τη διενέργεια δεύτερης νεκροψίας στο άψυχο κορμί του 21χρονου φοιτητή που βρήκε τραγικό θάνατο στην Κάλυμνο, διέταξε ο εισαγγελέας Εφετών. Πληροφορίες κάνουν λόγο για μεταφορά της σορού από τη Ρόδο στην Αθήνα για τη δεύτερη νεκροψία, στην οποία ενδέχεται να παραστεί ο ιατροδικαστής Φίλιππος Κουτσάφτης, ως τεχνικός σύμβουλος εκ μέρους της οικογένειας του άτυχου φοιτητή.

Υπενθυμίζεται πως το αρχικό αίτημα της οικογένειας για ορισμό τεχνικού συμβούλου και τη διενέργεια νέας νεκροψίας είχε απορριφθεί νωρίτερα από τον εισαγγελέα της Κω.

Σύμφωνα με την πρώτη ιατροδικαστική εξέταση, που έγινε στη Ρόδο, ο θάνατος του Νίκου Χατζηπαύλου δεν οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, αλλά σε δυστύχημα και συγκεκριμένα σε πτώση του από βράχο, όπως «δείχνουν» οι κακώσεις στο σώμα του.

Ο πρώτος ιατροδικαστής εκτιμά ότι ο 21χρονος φοιτητής έπεσε και το σώμα του «σκάλωσε» σε κάποιο σημείο του βράχου, γι’ αυτό και δεν είχε εντοπιστεί παρά τις ενδελεχείς έρευνες των αρχών στο σημείο.

Όμως, η κακοκαιρία που σημειώθηκε στο νησί είχε σαν αποτέλεσμα το πτώμα του να παρασυρθεί από τα νερά της βροχής κι έτσι να μεταφερθεί στο σημείο που τελικά εντοπίστηκε.

Μέχρι να υπάρξει νέα απόφαση δεν δύναται να πραγματοποιηθεί η κηδεία του Νίκου.

Στο «Τούνελ» παρουσιάστηκαν αποσπάσματα της προηγούμενης εκπομπής όπου η Αγγελική Νικολούλη συνδέθηκε μέσω Skype με την μητέρα του νεαρού και εθελοντές που συμμετείχαν στις έρευνες. Η δημοσιογράφος και οι συνεργάτες της μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν και στο ενδεχόμενο ο Νίκος να είχε αναρριχηθεί στα βράχια της περιοχής του Προφήτη Ηλία και να έπαθε κάποιο ατύχημα.  Το πόρισμα του ιατροδικαστή επιβεβαίωσε την προσέγγιση αυτή.

Πολλά  ήταν τα ερωτήματα των τηλεθεατών για τις έρευνες που έγιναν στο σημείο και για το πώς επιβεβαιώνεται η εκδοχή του ατυχήματος.

Αστυνομικοί του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής που βρέθηκαν στην Κάλυμνο, εντόπισαν στον βράχο που φέρεται να αναρριχήθηκε ο άτυχος νέος αίμα, που πιστεύουν ότι ανήκει στον ίδιο.

Οι απαντήσεις θα δοθούν από τα Εγκληματολογικά εργαστήρια.

Το χρονικό

Ο Νίκος Χατζηπαύλου 21 χρόνων πήγε στην Κάλυμνο για να επισκεφθεί την οικογένεια του που ζει τελευταία εκεί. Η μητέρα του είναι καθηγήτρια στο νησί. Το μεσημέρι της Κυριακής 19 Νοεμβρίου, έφυγε με το ποδήλατο του αδελφού του για μια βόλτα και εξαφανίστηκε.

Όταν σκοτείνιασε και δεν είχε ακόμα επιστρέψει,  οι γονείς του ειδοποίησαν την αστυνομία και σήμανε συναγερμός. Το ποδήλατο εντοπίστηκε την ίδια μέρα στην δύσβατη περιοχή του Προφήτη Ηλία.  Μετά από έξι μέρες ερευνών βρέθηκε νεκρός σε απόσταση  διακοσίων μέτρων από  το σημείο που αφέθηκε το ποδήλατο. Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή Ρόδου Πάνου Κοτρέτσου,  ο θάνατος του οφείλεται σε δυστύχημα.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε εξέλιξη είναι η επιχείρηση καθαρισμού ξερών χόρτων, θάμνων και κλαδιών που ξεκίνησε από το Τμήμα Πρασίνου του Δήμου Πατρέων από την Ηρώων Πολυτεχνείου και οι οποίες έχουν φτάσει . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Άρχισαν έστω και με καθυστερήσεις οι εργασίες για την ολοκλήρωση δύο βασικών έργων ανάπλασης στην Άνω Πόλη και ειδικότερα σε Αγίου Γεωργίου και στην Οδό Φρουρίου, με την τελευταία . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μπορεί να φταίνε οι αργίες του Πάσχα, μπορεί να φταίει και η έλλειψη συντονισμού, αλλά η ουσία είναι ότι το Νότιο Πάρκο της Πάτρας, που αποτελεί τον μοναδικό χώρο αναψυχής των χιλι . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάνω από 700 καταγγελίες έγιναν στην Άμεση Δράση για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, μέσα σε μία εβδομάδα. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, από την Δευτέρα 29 Απριλίου (Μεγάλη Δευτέρα) ως . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην Πάτρα θα βρεθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης λίγες ημέρες πριν από τις ευρωεκλογές.   Ο Πρωθυπουργός προγραμματίζει να βρίσκεται στην αχαϊκή πρωτεύουσα μεταξύ 27 & 29 Μαΐου, σύμφωνα με δηλώσεις το
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Η Τομεακή Επιτροπή Αχαΐας του ΚΚΕ συνεχίζει το μαζικό πολιτικό άνοιγμα και την πολιτική της δραστηριότητα μπροστά στις Ευρωεκλογές της 9η Ιούνη. Το πρόγραμμα των συγκεντρώσεων και  εκδη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για σήμερα Παρασκευή 10 Μαΐου προγραμματίζονται δειγμ
Image
Image

Search