ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Στάση εργασίας σήμερα από τους εργαζόμενους στα μαγειρεία της Εστίας

«Ύστερα από συνεδρίαση του Δ.Σ., που έλαβε χώρα την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου 2017, στα γραφεία του Συνδικάτου μας, αποφασίσαμε ομόφωνα την προκήρυξη 4ωρης προειδοποιητικής στάσης εργασίας στα μαγειρεία της Φ.Ε.Π. την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου από τις 8:00 μέχρι τις 12:00, λόγω της μη καταβολής των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους από την έναρξη της σύμβασής τους μέχρι και σήμερα», αναφέρει η ανακοίνωση του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού Αχαΐας και συνεχίζει:

«Ως αποτέλεσμα, οι συνάδελφοι αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα που φτάνουν στο σημείο να μη μπορούν να καλύψουν βασικές βιοποριστικές ανάγκες, ενώ είναι δύσκολη ακόμη και η μετάβαση στην εργασία τους.

Αυτά τα προβλήματα είναι αποτέλεσμα της πολιτικής της τωρινής κυβέρνησης, καθώς και των προηγούμενων, να καλύπτουν ανάγκες σε εργαζόμενους μέσω εργολαβιών και όχι μέσω μόνιμης και σταθερής δουλειάς με πλήρη ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα.

Καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να δώσουν άμεσα λύση στο φλέγον αυτό ζήτημα. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέχρι την καταβολή των δεδουλευμένων στους συναδέλφους επιλέγοντας ακόμη πιο οξυμένες μορφές πάλης.

ΑΜΕΣΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ!

ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!»

Για το Δ.Σ.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας ανακοίνωσε το εορταστικό ωράριο για τα καταστήματα, που έχει ως εξής:   Μεγάλη Παρασκευή 03/05/2024: 13.00 – 19.00Μεγάλο Σάββατο 04/05/2024: 09.00 – 1 . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μεγάλη Παρασκευή σήμερα, ημέρα απόλυτου πένθους για όλη τη Χριστιανοσύνη. Η Εκκλησία και πιστοί βιώνουν την κορύφωση του Θείου Δράματος, με τον θάνατο, την ταφή και τον θρίαμβο τη . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, προφυλακιστέος κρίθηκε χθες, ημεδαπός, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Ιωαννίνων, ο οποίος συνελήφθη προχθες αργά το βράδυ, στο πλα . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία ο 5χρονος τον οποίο χθες βράδυ παρέσυρε ενα διερχόμενο αυτοκίνητο στην οδό Πειρα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας ανακοίνωσε το εορταστικό ωράριο για τα καταστήματα, που έχει ως εξής:   Μεγάλη Παρασκευή 03/05/2024: 13.00 – 19.00Μεγάλο Σάββατο 04/05/2024: 09.00 – 15.00Κυριακή του Πάσχ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο από τον πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο, που τον κατηγορεί πως παραβίασε κανόνες της Εκκλησίας και συναντήθηκε με τον «αφορισμένο» (όπως ο ίδιο τον αποκαλεί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών αναφέρονται τα εξής: Το Διοικητικό Συμβούλιο στηρίζει ομόφωνα τις αποφάσεις των περιφερειακών ενώσεων εργαστηριακών ιατρών για τον περιορισμό της λειτ
Image
Image

Search