ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτη αιτιολογία σεξουαλικής κακοποίησης 18χρονου από 3 άνδρες

Αντιμέτωποι με βαρύτατες κατηγορίες θα έρθουν τρεις άνδρες, οι οποίοι φέρονται να κακοποίησαν σεξουαλικά τον Ιανουάριο του 2012 έναν 18χρονο άνδρα. Ο νεαρός άνδρας, ο οποίος είχε μεταβεί στο Αστυνομικό Τμήμα σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και μετά από παρότρυνση των οικείων του, κατήγγειλε τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε στα χέρια συγγενών της 14χρονης κοπέλας, με την οποία διατηρούσε σχέση.

Σύμφωνα με το βούλευμα, οι κατηγορούμενοι φέρονται να κατακράτησαν με την βία και τις απειλές τον 18χρονο μέσα σε ένα αυτοκίνητο για περίπου τέσσερις ώρες.

Σύμφωνα με το "cretalive" τον χτυπούσαν, απειλούσαν ότι θα τον σκοτώσουν και στο τέλος τον κακοποίησαν σεξουαλικά με ξένο σώμα, ενώ βιντεοσκοπούσαν με το κινητό τηλέφωνο τις σκηνές του εξευτελισμού του.

Οι τρεις κατηγορούμενοι διαψεύδουν το περιεχόμενο της καταγγελίας σε βάρος τους.

Διαφωτιστικά είναι τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης.

Σε βάρος του 18χρονου ακολούθησε καταγγελία για βιασμό της ανήλικης, για την οποία όμως έχει αθωωθεί δικαστικώς.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ) ανακοινώνονται τα εξής: Συνεπείς με την πολιτική μας κατεύθυνση που μας υπαγορεύει να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των παιδιών . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

https://www.youtube.com/watch?v=6bFrKLL8zi0&ab_channel=%CE%9B%CE%A5%CE%A7%CE%9D%CE%9F%CE%A3%CE%A4%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7 . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα Ηρακλείου Κρήτης, κρίθηκε ο 50χρονος νονός, που κατηγορείται ότι ασέλγησε στο βαφτιστήρι του, όταν ήταν από 9 ετών.Ο 5 . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αυξημένη είναι η κίνηση στη Γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου σε σχέση με την περσινή Μ. Παρασκευή. Πιο συγκεκριμένα από τις 24:00 μέχρι τις 14:00 πέρασαν συνολικά 14.200 ενώ η αύξηση που ση . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ) ανακοινώνονται τα εξής: Συνεπείς με την πολιτική μας κατεύθυνση που μας υπαγορεύει να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

https://www.youtube.com/watch?v=6bFrKLL8zi0&ab_channel=%CE%9B%CE%A5%CE%A7%CE%9D%CE%9F%CE%A3%CE%A4%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από την Γενική Διεύθυνση Έργων και Περιβάλλοντος (Διεύθυνση Περιβάλλοντος Ενέργειας και Πρασίνου – Τμήμα Κοιμητηρίων), του Δήμου Πατρέων, γίνεται γνωστό, σήμερα Μ. Παρασκευή, 3 Μαΐου, η Περιφορά των Ε
Image
Image

Search