ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγχαίρει εγγράφως τον Μαρλαφέκα ο Α.Κατσανιώτης

Συγχαρητήρια στον Πλάτωνα Μαρλαφέκα και στον συνδυασμό του για την επανεκλογή του στο Επιμελητήριο Αχαΐας, απέστειλε με επιστολή του ο Αχαιός βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Κατσανιώτης, στην οποία αναφέρει:
"Η ανανέωση της εμπιστοσύνης των επιχειρηματιών και επαγγελματιών της Αχαΐας αποτελεί ισχυρή επιβράβευση της θητείας που ολοκληρώνεται.
Εύχομαι στο σύνολο των μελών που θα εκλεγούν, ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία και ακόμα πιο έντονη προσπάθεια για την ενίσχυση της αχαϊκής οικονομίας.
Η επιχειρηματικότητα στις μέρες μας δέχεται «πόλεμο» από μία κυβέρνηση που ούτε ξέρει, ούτε και θέλει να οδηγήσει την χώρα μας σε ανάκαμψη, η οποία μόνο μέσα από την ιδιωτική πρωτοβουλία θα έλθει. Η Ελλάδα όμως δεν μπορεί να περιμένει. Και η Αχαΐα δεν αντέχει άλλα λουκέτα, επιπλέον μιζέρια και υποβάθμιση. Οι επιχειρηματίες και επαγγελματίες της Αχαΐας καλούνται να στηριχθούν στις δικές τους δυνάμεις για να αναπτυχθούν και να πρωταγωνιστήσουν στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Και έχουν τις δυνατότητες για να το πετύχουν, με οδηγό και συμπαραστάτη το Επιμελητήριο, σε κλίμα ενότητας και συνεργασίας μετά το τέλος των εκλογών.
Προσωπικά, θα συνεχίσω να στέκομαι στο πλευρό τους, στηρίζοντας κάθε θετική προσπάθεια.
Καλή δύναμη και καλή νέα θητεία!
 
Ανδρέας Κατσανιώτης
Βουλευτής Αχαΐας Ν.Δ."

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

LIFE STYLE

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρέθηκε καλεσμένη το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης (2/5) στην εκπομπή «Στούντιο 4». Η γνωστή motivational speaker περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε μ . . .
LIFE STYLE

Η Βίκυ Κάβουρα δημοσιεύει το τελευταίο διάστημα, φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται η φουσκωμένη κοιλιά της, λίγο καιρό πριν υποδεχτεί στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον Γιώργο Τζα . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Γιά πέντε μέρες τον Μάιο θα στηθεί το 26ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης - διά "γυμνού οφθαλμού" - στην Πάτρα και στην Μεγάλη Οθόνη του Θέατρο Λιθογραφείον / Lithografeion Theat . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

του Ελισσαίου Βγενόπουλου, σκηνοθέτη-συγγραφέα Όταν ο μικρός άνθρωπος προσπαθεί να κάνει τα πρώτα του σταθερά βήματα στην κοινωνία, αυτή βρίσκει την ευκαιρία και του επιτίθεται με . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο χορός, η μουσική, το τραγούδι, οι φορεσιές, οι εικόνες, οι μνήμες, οι παρουσίες και το χορευτικό αντάμωμα συγκροτημάτων συνθέτουν φέτος το παζλ των εκδηλώσεων που διοργανώνει την Τετάρτη 8 Μαΐου ο δ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με θρησκευτική κατάνυξη και πλήθος πιστών η περιφορά του Επιταφίου στον Ιερό Ναό Αγγέλων – Α΄Κοιμητήριο της Πάτρας. Όπως και κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι πιστοί συμπολίτες μας συμμετείχαν στις θρ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ένα δημιουργικό στις 25,26 και 27 Απριλίου 2024. Οι φετινές πασχαλινές δράσεις, που συντονίστηκαν από την Εφορεία Εορτών και Εκδηλώσεων σε συνεργασία με τα επιμέρους τμήματα, είχαν στόχο να  αναβιώσο
Image
Image

Search