ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το VIDEO της καύσης ναρκωτικών στο Αιτωλικό

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η καύση ποσοτήτων ναρκωτικών που έγινε σε υψικάμινο, στο Αιτωλικό, από προβλεπόμενη επιτροπή. Οι ναρκωτικές ουσίες φυλάσσονταν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου.

Το σχετικό βίντεο δημοσιοποίησε η τοπική αστυνομία

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Με αφορμή περιστατικά εξαπάτησης πολιτών από επιτήδειους, οι οποίοι με διάφορες μεθόδους αποσπούν χρηματικά ποσά από πολίτες, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατέληξε η 44χρονη γυναίκα η οποία το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης κατέρρευσε στην πλατεία Κορνάρου μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού της. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει τ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχεδόν δύο χρόνια μετά την δολοφονία του 75χρονου Λεωνίδα Χατζημιχάλη, ένας 47χρονος άνδρας συνελήφθη ως ύποπτος για το άγριο έγκλημα στη Σάμο. Η κόρη του 75χρονου μίλησε στο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: "Ο μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Safety Project συνεργασία με το Σύλλογο Επιστημόνων Μαιών –Μαιευτών Πάτρας, πραγματοποίησε την εκδήλωση “Family Day” όπου αφορά στα Δικ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αχαΐα: Πού θα γίνουν δωρεάν rapid tests σήμερα Μ. Πέμπτη: Πάτρα, Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας», 08:00-20:00Αίγιο, Νοσοκομείο Αιγίου, 08:30-14:30Πάτρα, Κέντρο Υγείας Βορείου Τομέα, 08:0
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών, σημειώθηκε για μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε εγκαταλελειμμένο οίκημα όπου δίπλα υπήρχαν αρκετά σπίτια. Χάρη στην άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής
Image
Image

Search