ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

"Χρόνια Πολλά" με ένα ξεχωριστό μήνυμα από την ΕΛΑΣ(VIDEO)

Στο κλίμα των ημερών κινείται όπως είναι δεδομένο κάθε χρονιά τέτοιες ημέρες η ΕΛΑΣ, που δίνει τον δικό της αγώνα, τόσο για την ασφαλή έξοδο των εκδρομέων των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, όσο και την προστασία των κατοικιών μας.

Μάλιστα η ΕΛΑΣ εύχεται σε όλους χαρούμενες και ασφαλείς γιορτές, με το ακόλουθο τηλεοπτικό της μήνυμα:

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Μαρία Σάκκαρη συνέχισε την εξαιρετική παρουσία της στο τουρνουά τένις, που διεξάγεται στην Μαδρίτη, καθώς επικράτησε άνετα της Αμερικανίδας, Σλόαν Στέφενς με 6-1, 6-3 και προκρίθ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ δεν είναι απλώς θέμα κομματικού πατριωτισμού, αλλά εθνική αναγκαιότητα ώστε να μπει φρένο στην αλαζονεία, τη διαφθορά και τις ανισότητες που παράγουν οι κυβερνητι . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Ηράκλειο, με μια γυναίκα να χάνει τη ζωή της στην άσφαλτο. Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια κολώνα βρίσκεται στη μέση ενός δρόμου στο Στενό Κορινθίας προκαλώντας ανησυχία για τους οδηγούς που περνούν από την περιοχή, καθώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος. Π . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου και της Ομάδας ΕιδικώνΕλέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, συνελήφθησαν δύο 17χρονοι καιένας 21χρονος άνδρας, σε βάρος των οποίων είχε σχηματισ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκίνησε, το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, ενώ την Κυριακή 28 Απριλίου τα μαγαζιά θα είναι ανοικτά. Όπως ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας τα καταστήματα θα λειτο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο με δύο μηχανές που συγκρούστηκαν στην κάθοδο της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, πριν το Παμπελοποννησιακό στάδιο, σήμερα στις 7 το πρωί   Αγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες προκλήθηκε η σφ
Image
Image

Search