ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συλλήψεων συνέχεια...στο λιμάνι της Πάτρας


Στη σύλληψη ενός 49χρονου αλλοδαπού διακινητή αλλοδαπών προέβησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών, διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω 49χρονος ως οδηγός ψυγείου Φ/Γ οχήματος, το οποίο επρόκειτο να φορτωθεί σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, μετέφερε κρυμμένους εντός του χώρου του φορτίου, οχτώ (08) αλλοδαπούς στερούμενους ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω ψυγείο Φ/Γ όχημα

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Μπαρτσελόνα επέστρεψε στις νίκες και τη δεύτερη θέση στη La Liga, καθώς ξεπέρασε το εμπόδιο της Σοσιεδάδ στο Μοντζουίκ με 2-0. Ο Γιαμάλ έβαλε τις βάσεις για το τρίποντο στο 40ο λ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Φιορεντίνα νίκησε 2-1 τη Μόντσα στην έδρα της με ανατροπή και παρά τις αλλαγές στις οποίες προχώρησε ο Βιτσέντσο Ιταλιάνο. Οι φίλοι των βιόλα έχουν στο μυαλό τους και τον τελικό . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Φιορεντίνα ξεπέρασε το εμπόδιο της Μόντσα στο Αρτέμιο Φράνκι με ανατροπή (2-1), παρά το ροτέισον που έκανε ο Βιτσέντζο Ιταλιάνο, ώστε η ομάδα του να έχει φρεσκάδα. Οι φιλοξενούμε . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Απίθανο φινάλε στο Villa Park με την Άστον Βίλα να παίρνει ένα χρυσό βαθμό κόντρα στη Λίβερπουλ (3-3) και να αγκαλιάζει το Champions League της νέας περιόδου. Οι "reds" φάνηκε να ε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Νεκτάριος Φαρμάκης με τον πρόεδρο του  Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το νέο Δημαρχείο της Πάτρας ανοίγει επίσημα τις πόρτες του το Σάββατο 18 Μαΐου 2024 από τις 10 π.μ. έως τη 1 μ.μ. για να υποδεχθεί εκείνους που έζησαν το κτήριο του παλαιού Αρσακείου ως μαθητές, εκπαι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο πληθυσμός μιας… Ελλάδας, δηλαδή 10,4 εκατομμύρια άνθρωποι, και άλλο 1 εκατομμύριο πολίτες επιπλέον, επισκέφθηκαν τα νοσοκομεία του ΕΣΥ, στα τακτικά, τα επείγοντα και τα απογευματινά ιατρεία το περασ
Image
Image

Search