ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι Χριστουγεννιάτικες δράσεις στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πατρών

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πατρών σε συνεργασία με τις εκδόσεις «Κόκκινη κλωστή δεμένη»,  παρουσιάζουν το βιβλίο της  συγγραφέως παιδικών βιβλίων Άννας Δενδρινού, «Η νύχτα του Φαντού». Πρόκειται για το «ξεδίπλωμα», μιας   αισιόδοξης γιορτινής ιστορίας, η οποία θα ζεσταίνει την καρδιά όσων παρακολουθήσουν την παρουσίαση και θα  τους κάνει να αισθανθούν, πως όλα μπορεί να συμβούν την νύχτα των Χριστουγέννων.

Η παρουσίαση του βιβλίου, θα γίνει την Πέμπτη 28 Δεκέμβρη στις  11 το πρωί στο Παράρτημα Φωκαίας (Φωκαίας 26, Πλατεία Ελευθευρίας). Θ’ ακολουθήσει παρουσίαση του βιβλίου την Παρασκευή 29 Δεκέμβρη στις 11 το πρωί  στο Παιδικό Τμήμα της Κεντρικής Βιβλιοθήκης.

Για  παιδιά ηλικίας άνω των 4 ετών. Δεν απαιτείται προεγγραφή.

Την Πέμπτη 28 Δεκέμβρη στις 10:30 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση με τίτλο, «Με ανακυκλωμένο χαρτί και χαρτόνι φτιάχνω στολίδια σαν από χιόνι». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Παιδικό Τμήμα της Κεντρικής Βιβλιοθήκης.

Για όλα τα παιδιά. Απαιτείται προεγγραφή.

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ. 2610226792

 
Η συμμετοχή σε όλες τις δράσεις είναι δωρεάν.

http://patraslibrary.weebly.com/index.html

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2610226792 για την Κεντρική Βιβλιοθήκη

 και 2610312745 για το Παράρτημα Φωκαίας

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

LIFE STYLE

Η Δάφνη Μπόκοτα εξέφρασε την άποψή της για τους φετινούς σχολιαστές της Eurovision, Ζερόμ Καλούτα και Θανάση Αλευρά. Η επί σειρά ετών σχολιάστρια του διαγωνισμού έκανε μια ανάρτησ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο γάμος θα γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι στα Χανιά. Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο συντροφός του Τάιλερ Μάκμπεθ οργανώνουν το γάμο τους σε ελληνικό έδαφος, μετά την ψήφιση του νομοσχεδ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Πάτρας από τον θάνατο της 48χρονης την Κυριακή του Πάσχα (5.5.24) όταν έπεσε με το αυτοκίνητό της στον Μόλο του Αγίου Νικολάου. Σε βίντ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θύμα εκφοβισμού έχει πέσει ένας 53χρονος από τη Ναύπακτο, μετά την καταγγελία του για κακοποίηση ζώου. Τον Μάιο του 2018 ο άνδρας είχε καταγγείλει την κακοποίηση μιας γάτας από δύ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Πάτρας από τον θάνατο της 48χρονης την Κυριακή του Πάσχα (5.5.24) όταν έπεσε με το αυτοκίνητό της στον Μόλο του Αγίου Νικολάου. Σε βίντεο ντοκουμέντο που έ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θύμα εκφοβισμού έχει πέσει ένας 53χρονος από τη Ναύπακτο, μετά την καταγγελία του για κακοποίηση ζώου. Τον Μάιο του 2018 ο άνδρας είχε καταγγείλει την κακοποίηση μιας γάτας από δύο παιδιά μπροστά από
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο της Ηλείας μεταφέρθηκε μία γυναίκα μετά από τροχαίο που σημειώθηκε περίπου στις 4:00 το μεσημέρι της Τετάρτης στην ΕΟ Πύργου-Ολυμπίας, στο ύψος της διασταύρωσης Πελοπίου. Σύμφων
Image
Image

Search