ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο του Χριστόδουλου Τουλιάτου

Θλίψη στην Πάτρα προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Χριστόδουλου Τουλιάτου, που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 88 ετών. Είχε θητεύσει αντιδήμαρχος Πατρέων επί δημαρχίας Φλωράτου και για σειρά ετών ήταν εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος. 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Στον εισαγγελέα έφτασε λίγο μετά τις 10 το πρωί της Παρασκευής (17.05.2024) ο 50χρονος συζυγοκτόνος, που κατηγορείται για την άγρια δολοφονία της 40χρονης στο Μενίδι, μόλις μία «αν . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

‘Εχει ξεκινήσει η εργολαβία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την κοπή χόρτων ανά την Περιφέρεια και μάλιστα μέσω και μιας «ΚοινΣΕπ», δίνοντας την δυνατότητα σε νέους με προβλήμα . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μικρές αλλαγές στο σχήμα της δημοτικής αρχής της Πάτρας. Η μέχρι σήμερα πρόεδρος της ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας, Ηρα Κουρή αναλαμβάνει σύμβουλος του δημάρχου για θέματα πολιτισμού κ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτ. Ελλάδα. Συνολικά έγιναν επτά συλλήψεις και σχηματίστηκαν δεκατρείς νέες δικογραφίες γιαενδοοικογεν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτ. Ελλάδα. Συνολικά έγιναν επτά συλλήψεις και σχηματίστηκαν δεκατρείς νέες δικογραφίες γιαενδοοικογενειακή βία στη Δυτική
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στις 22 Μαΐου έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν οι φοιτητικές εκλογές για τις σχολές του Πανεπιστημίου Πατρών. Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια αλλάζει ο τόπος διεξαγωγής των εκλογών , που
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σχετικά με χθεσινό δημοσίευμα σε ενημερωτική ιστοσελίδα της Πάτρας, που έκανε λόγο για καταγγελίες σχετικά με την ποιότητα του νερού στην περιοχή της Οβρυάς με αναφορά ότι αυτό είχε «χρώμα καφέ», από
Image
Image

Search