ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Κανονικά το δρομολόγιο Πάτρα – Αγ. Βασίλειος την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι την 31η Δεκεμβρίου το δρομολόγιο Πάτρα – Αγ. Βασίλειος μετ' επιστροφής -που είχε αρχικά ανασταλεί λόγω πρωτοχρονιάς- επαναφέρεται.

Συνεπώς, τα παρακάτω δρομολόγια θα εκτελεστούν κανονικά:
Πάτρα – Αγ. Βασίλειος δρομολόγιο 14302, με αναχώρηση 22:23
Αγ. Βασίλειος – Πάτρα, δρομολόγιο 14303, με αναχώρηση 23:01

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια που έχουν ανασταλεί, το επιβατικό κοινό μπορεί να καλεί στον αριθμό 14511 ή να επισκεφτεί την ιστοσελίδα www.trainose.gr.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κινητικότητα στην Καμάρα. Σημαντική παρουσία αστυνομικών δυνάμεων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, την ώρα που οι φίλοι του ΠΑΟΚ έχουν προαναγγείλει συγκέντρωση, ενόψει του ντέρμπι στη . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μία ξεχωριστή ημέρα συγκίνησης και χαράς ήταν η χθεσινή στο νέο Δημαρχείο της Πάτρας που πλημμύρισε από τους ανθρώπους που έχουν συνδεδεμένες με αυτό μνήμες από τη λειτουργία του ω . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Θρίλερ με τον πρόεδρο του Ιράν Εμπραχίμ Ραϊσί, φαίνεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη. Σύμφωνα με το Associated Press, διασώστες προσπαθούν να προσεγγίσουν ένα ελικόπτερο, που ενεπλάκη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με λαμπρότητα εορτάσθη η Κυριακή των Μυροφόρων στην Ιερά Μητρόπολη Πατρών. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος ετέλεσε την Θεία Λειτουργία στον μεγαλοπρεπή Ιερό Ναό το . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με λαμπρότητα εορτάσθη η Κυριακή των Μυροφόρων στην Ιερά Μητρόπολη Πατρών. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος ετέλεσε την Θεία Λειτουργία στον μεγαλοπρεπή Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου το
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Των απαγορεύσεων εξαιρούνται οι μόνιμοι κάτοικοι, οι εργαζόμενοι, οι κτηματίες και οι κτηνοτρόφοι των περιοχών και όσοι κινούνται σε εθνικούς, επαρχιακούς και ασφαλτοστρωμένους δημοτικούς δρόμους.  
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Πρόεδρος Κλεοµένης Μπάρλος και τα Μέλη του ∆. Σ. του Συνδέσµου Επιχειρήσεων και Βιοµηχανιών Πελοποννήσου & ∆υτικής Ελλάδος προσκαλούν στην Ανοικτή Εκδήλωση της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης που θα
Image
Image

Search