ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η 7η Ιανουαρίου η πιο πιθανή ημέρα για απιστία

Νέα έρευνα έρχεται να αποκαλύψει γιατί η 7η Ιανουαρίου είναι η μέρα που είναι πιθανότερο να αρχίσει μια εξωσυζυγική σχέση. Αναλυτικότερα, σύμφωνα με νέα βρετανικά στοιχεία τα νέα μέλη στις ιστοσελίδες «παράνομων» σχέσεων αυξάνονται κατά 25% στις 7 Ιανουαρίου – ημέρα με τη μεγαλύτερη αύξηση του έτους, σύμφωνα με τις στατιστικές των σχετικών ιστοσελίδων.

Η αιτία του φαινομένου, σύμφωνα με τους ειδικούς, δεν είναι μόνο οι δυσκολίες των εορτών, αλλά και η κορύφωση της εποχιακής συναισθηματικής διαταραχής – μίας ψυχικής διαταραχής που μπορεί να οδηγήσει στην κατάθλιψη.
thecaller.gr

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, παραβρέθηκε, το απόγευματης Παρασκευής 10 Μαΐου, σε ημερίδα με θέμα τη διασύνδεση τηςΤοπικής Αυτοδιοίκησης με την Υγεία, που διοργανώθηκε στο . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Η ημερομηνία που επέλεξε για την επίσκεψή του στην Ελλάδα ο κύριος Ράμα είναι οπωσδήποτε προκλητική, ωστόσο ακόμη πιο προκλητικό -για τον ελληνικό και τον αλβανικό λαό- είναι ότι . . .
LIFE STYLE

Σε αναβρασμό βρίσκεται ο διαγωνισμός της Eurovision μετά τον αποκλεισμό της Ολλανδίας, η Ιρλανδία έχασε την τελευταία της πρόβα πριν τον μεγάλο τελικό. Από ανατροπή σε ανατροπή πη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εξιχνιάσθηκαν μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα τωναστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, τρεις υποθέσεις κλοπών,που διαπράχθηκαν τους τελευταίους δύο μήνες, σε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, παραβρέθηκε, το απόγευματης Παρασκευής 10 Μαΐου, σε ημερίδα με θέμα τη διασύνδεση τηςΤοπικής Αυτοδιοίκησης με την Υγεία, που διοργανώθηκε στο πλαίσιοτου 12ου Foru
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εξιχνιάσθηκαν μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα τωναστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, τρεις υποθέσεις κλοπών,που διαπράχθηκαν τους τελευταίους δύο μήνες, σε περιοχές του Μεσολο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Νέος σεισμός 3,1 Ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (11/5) στις 16.20 στην Κεφαλονιά. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 4 χιλ
Image
Image

Search