ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορυφώνεται η ανησυχία για 30χρονο-Έχει χαθεί από την Πρωτοχρονιά

Ένας 30χρονος άνδρας αγνοείται από την Πρωτοχρονιά στο Ηράκλειο της Κρήτης. Κατά πληροφορίες, ο νεαρός άνδρας έφυγε από το σπίτι του, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και από τότε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Την εξαφάνισή του δήλωσε στην Αστυνομία η μητέρα του, με τις Αρχές να διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό του.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Με αφορμή περιστατικά εξαπάτησης πολιτών από επιτήδειους, οι οποίοι με διάφορες μεθόδους αποσπούν χρηματικά ποσά από πολίτες, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατέληξε η 44χρονη γυναίκα η οποία το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης κατέρρευσε στην πλατεία Κορνάρου μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού της. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει τ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχεδόν δύο χρόνια μετά την δολοφονία του 75χρονου Λεωνίδα Χατζημιχάλη, ένας 47χρονος άνδρας συνελήφθη ως ύποπτος για το άγριο έγκλημα στη Σάμο. Η κόρη του 75χρονου μίλησε στο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: "Ο μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Safety Project συνεργασία με το Σύλλογο Επιστημόνων Μαιών –Μαιευτών Πάτρας, πραγματοποίησε την εκδήλωση “Family Day” όπου αφορά στα Δικ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αχαΐα: Πού θα γίνουν δωρεάν rapid tests σήμερα Μ. Πέμπτη: Πάτρα, Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας», 08:00-20:00Αίγιο, Νοσοκομείο Αιγίου, 08:30-14:30Πάτρα, Κέντρο Υγείας Βορείου Τομέα, 08:0
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών, σημειώθηκε για μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε εγκαταλελειμμένο οίκημα όπου δίπλα υπήρχαν αρκετά σπίτια. Χάρη στην άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής
Image
Image

Search