ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκροτείται απόψε σε σώμα το νέο Δ.Σ του Επιμελητηρίου Αχαίας

Πρώτη συνεδρίαση στις 6 το απόγευμα, του νεοεκλεγέντος διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου Αχαϊας, με θέμα την ανάδειξη των μελών της διοικητικής διευρυμένης επιτροπής, των προέδρων των τμημάτων μεταποίησης, εμπορίου και υπηρεσιών και των εκπροσώπων στο υπό σύσταση περιφερειακό συμβούλιο,με βάση το νέο επιμελητηριακό νόμο.

Σύμφωνα με τα εκλογικά αποτελέσματα του περασμένου Δεκεμβρίου, πρόεδρος της διοικητικής επιτροπής και του επιμελητηρίου θα άναλάβει ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας, ενώ κάλπες θα στηθούν για την εκλογή των δύο αντιπροέδρων, του οικονομικού επόπτη, του γραμματέα, του υπεύθυνου ΓΕΜΗ και του κέντρου εξυπηρέτησης επιχειρήσεων και τέλος του υπεύθυνου συμβουλευτικής επιχειρήσεων.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

LIFE STYLE

Τέλος στη ζωή του έβαλε σε ηλικία 19 χρονών ο πρώην παίκτης του GNTM 3, Ερμής Καραγιάννης. Ο Ερμής Καραγιάννης, που είχε ξεχωρίσει για το ταλέντο του και την ιδιαίτερη προσωπικότη . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Εντός του 2024 ξεκινά η σύνδεση 7.000 κατοικιών στο δίκτυο αποχέτευσης της Πάτρας, στη βόρεια και στη νότια πλευρά του Δήμου, εξυπηρετώντας τις ανάγκες 30.000 και πλέον κατοίκων. Έ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μία αξιαγάπητη hair stylist που διατηρούσε κομμωτήριο στην οδό Γούναρη κοντά στα Ψηλαλώνια, “έφυγε” ξαφνικά από την ζωή σε ηλικία μόλις 57 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες η Χαρά Ιωαν . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε δηλώσεις στο «achaianews.gr», προχώρησε η βουλευτής της «Νέας Αριστεράς» και πρώην υπουργός Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου, κατά την χθεσινή της επίσκεψη στην Αχαική πρωτεύουσα, όπου μ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μία αξιαγάπητη hair stylist που διατηρούσε κομμωτήριο στην οδό Γούναρη κοντά στα Ψηλαλώνια, “έφυγε” ξαφνικά από την ζωή σε ηλικία μόλις 57 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες η Χαρά Ιωαννίδη, είχε μεταβεί σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Τετάρτη το πρωΐ πρόκειται να συναντηθούν Κώστας Πελετίδης και Χριστίνα Αλεξοπούλου.   Ο Δήμαρχος Πατρέων είχε ζητήσει από καιρό συνάντηση με την υφυπουργό Μεταφορών και τελικά το ραντεβού κλε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του ΚΚΕ Αχαΐας αναφέρονται τα εξής: Ένα μαχητικό, μαζικό μήνυμα ενίσχυσης του ΚΚΕ, έστειλε η μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση στη συνοικία των Προσφυγικών της Πάτρας, που διοργάνωσαν οι Οργαν
Image
Image

Search