ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Εορτή Αγιασμού των Υδάτων στην ανοικτή πισίνα του ΝΟΠ

Η διοίκηση του ΝΟΠ καλεί όλους τους αθλητές/τριες, μέλη και φίλους του Ομίλου να παρεβρεθούν στην σημαντική εκδήλωση που οργανώνεται στις εγκαταστάσεις του.

Των Θεοφανείων στις 06 Ιανουαρίου ημέρα Σάββατο στις 12.30, θα τελεστεί ο Αγιασμός των υδάτων στην ανοικτή πισίνα του ΝΟΠ (Ακτή Δυμαίων) από τον Μητροπολίτη Πατρέων κ.κ.Χρυσόστομο και πρόσκληση όλων των αρχών της πόλης

Όπως και την περσινή χρονιά, αθλητές και μέλη του ΝΟΠ μετά την καθιερωμένη βουτιά για τον σταυρό στον Μόλο της Αγ.Νικολάου, θα επαναλάβουν την βουτιά και στο κολυμβητήριο του ΝΟΠ.

Θα ακολουθήσει η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ομίλου και θα βραβευτούν οι διακριθέντες αθλητές και αθλήτριες της χρονιάς που πέρασε.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΣΜΟΣ

Τρεις αστυνομικοί έχασαν τη ζωή τους και άλλοι πέντε τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυρών που ξέσπασε χθες Δευτέρα όταν πήγαν να συλλάβουν ύποπτο στη Βόρεια Καρολίνα, . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Η G7 θα αρχίσει να περιορίζει την παραγωγή του πλαστικού με τέτοιο τρόπο ώστε να αντιμετωπίσει κατά μέτωπο την παγκόσμια ρύπανση που προκαλεί αυτό το υλικό, σύμφωνα με προσχέδιο το . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ναι, πήγα στο νοσοκομείο Ζακύνθου, και χειρούργησα, για να αποδείξω ότι ήταν ασφαλές», είπε ο Παύλος Πολάκης, ζητώντας τον λόγο επί προσωπικού στα όσα είπε νωρίτερα ο υπουργός Υγε . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήλωση Ανδρέα Παναγιωτόπουλου Βουλευτή Αχαΐας – Τομεάρχη Υγείας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ούτε μία, ούτε δύο ούτε τρεις… οι δηλώσεις του υφυπουργού Υγείας κ. Βαρτζόπουλου που μας γυρίζουν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα, Μ. Τρίτη 30 Απριλίου, θα πραγματοποιηθούν εργασίες στο δίκτυο ύδρευσης στην περιοχή της Εγλυκάδας. Λόγω των εργασιών από τις 8.30 π.μ. έως τις 2 μ.μ. θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης στην σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πού θα γίνουν δωρεάν rapid test σήμερα Μ. Τρίτη 30 Απριλίου: ΑΧΑΪΑ    Ανοιχτή Δειγματοληψία στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Ανδρέα Πατρών (08:00 έως 20:00)Ανοιχτή Δειγματοληψία στο Πανεπιστημιακό Ν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην προσφορά 250 φωτιστικών σωμάτων, για την κάλυψη των αναγκών φωτισμού του περιβάλλοντος χώρου του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας», προχώρησε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.  Στην διαδι
Image
Image

Search