ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λογισμικό αναγνώρισης λογοκλοπής απέκτησαν το ΑΕ και ΤΕΙ Πάτρας

«H Βιβλιοθήκη και το Κέντρο Πληροφόρησης του Πανεπιστημίου Πατρών… καλωσορίζει το προσωπικό του στην εφαρμογή »TurnItIn»». Το μήνυμα σχετικά με το νέο σύστημα που θα πρέπει να εφαρμόζουν υποχρεωτικά, θα λάβουν -με κοινή απόφαση των Πρυτάνεων- όλοι οι διδάσκοντες σε ΑΕΙ και ΑΤΕΙ, προκειμένου να αποτραπεί η λογοκλοπή και η αντιγραφή εργασιών και πτυχιακών.

Η υπόθεση με τους 106 φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών που έχασαν την εξεταστική τους καθώς διαπιστώθηκε ότι αντέγραψαν την ίδια εργασία, ταρακούνησε συθέμελα πρόσφατα την πανεπιστημιακή κοινότητα.

Στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων εμφανίστηκε το καλοκαίρι η μεγάλη πλειοψηφία να έχει καταθέσει την ίδια εργασία, γεγονός που δεν έχει μόνο επίπτωση στο κύρος των εξετάσεων εξαμήνου αλλά και τους ίδιους τους φοιτητές τους που διακινδυνεύουν το μέλλον για μια απερισκεψία.

Τα κλωνοποιημένα στο «φωτοτυπικό» της ψηφιακής αντιγραφής γραπτά, αύξησαν στο μέγιστο τον φόβο μιας πιθανής καταρράκωσης της αξιοπιστίας των σπουδών, συνολικά.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Bonus παραγωγικότητας που μπορεί να φτάσει ακόμα και το 15% του μισθού του εργαζομένου περιλαμβάνει το νέο σύστημα κινήτρων και ανταμοιβής των δημοσίων υπαλλήλων. Η ενίσχυση αυτή . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τέλος στο ανοιξιάτικο διάλειμμα! Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, το σκηνικό αλλάζει από τα μέσα της εβδομάδας, με εμφάνιση τοπικών βροχών - και καταιγίδων σε αρκετές περιοχές - κα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σφοδρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 17:30 το απόγευμα της Δευτέρας 6 Μαΐου στην Ιόνια Οδό στο ύψος του Λουτρού Αμφιλοχίας στο ρεύμα προς Αντίρριο. Οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου έχασε τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Διέκοψε πρόσφατα την λειτουργία του το κατάστημα ειδών αρτοποιίας στην οδό Κορίνθου 253 της Πάτρας (μεταξύ Κολοκοτρώνη και Αγ. Νικολάου) που ανήκε στην αλυσίδα «Παραδοσιακό». Ο χώρ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σφοδρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 17:30 το απόγευμα της Δευτέρας 6 Μαΐου στην Ιόνια Οδό στο ύψος του Λουτρού Αμφιλοχίας στο ρεύμα προς Αντίρριο. Οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου έχασε το έλεγχο του οχήματο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Διέκοψε πρόσφατα την λειτουργία του το κατάστημα ειδών αρτοποιίας στην οδό Κορίνθου 253 της Πάτρας (μεταξύ Κολοκοτρώνη και Αγ. Νικολάου) που ανήκε στην αλυσίδα «Παραδοσιακό». Ο χώρος προς το παρόν παρ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Μεγάλη Παρασκευή, είναι γνωστό πως είναι αφιερωμένη στους νεκρούς, με τους συγγενείς των κεκοιμημένων να επισκέπτονται τα κοιμητήρια προκειμένου να τελέσουν τρισάγιο στη μνήμη των αγαπημένων τους πρ
Image
Image

Search