ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζονται οι έρευνες αναζήτησης των 2 ψαράδων στη λίμνη Βόλβη

Συνεχίστηκαν όλη τη νύκτα οι έρευνες, από χερσαίες δυνάμεις της Πυροσβεστικής, στις παράκτιες περιοχές της λίμνης Βόλβης, για τον εντοπισμό των δύο ψαράδων που αγνοούνται από χθες το μεσημέρι. Σύμφωνα με την Π.Υ., με το πρώτο φως της μέρας θα συνδράμει και η πενταμελής καταδυτική ομάδα της 2ης ΕΜΑΚ, η οποία είχε διακόψει τις έρευνες μόλις έπεσε το σκοτάδι..

Οι άτυχοι ψαράδες, 40 και 70 ετών αντίστοιχα, επέβαιναν σε βάρκα η οποία ανατράπηκε.

Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων είναι πολύ δύσκολο καθώς ο πυθμένας είναι αμμώδης και τα νερά της λίμνης σκούρα. Πιθανότατα σήμερα να γίνει και η ανέλκυση των διχτυών.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια κολώνα βρίσκεται στη μέση ενός δρόμου στο Στενό Κορινθίας προκαλώντας ανησυχία για τους οδηγούς που περνούν από την περιοχή, καθώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος. Π . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εμφανίσθηκε «αγνώριστος» συγκριτικά με τις πρόσφατες εντυπωσιακές εμφανίσεις του και αποκλείσθηκε με «το καλημέρα», από το διεθνές τουρνουά, που φιλοξενείται σ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου συνελήφθη χθεςτο βράδυ, στον Πύργο, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίουσχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία.Ειδικότερα . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παραβρέθηκε το πρωί στην 30ή "Ημέρα Καριέρας" που διοργάνωσε η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) στο λιμάνι του Πειραιά, με επίκεντρο τη γαλάζι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου και της Ομάδας ΕιδικώνΕλέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, συνελήφθησαν δύο 17χρονοι καιένας 21χρονος άνδρας, σε βάρος των οποίων είχε σχηματισ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκίνησε, το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, ενώ την Κυριακή 28 Απριλίου τα μαγαζιά θα είναι ανοικτά. Όπως ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας τα καταστήματα θα λειτο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο με δύο μηχανές που συγκρούστηκαν στην κάθοδο της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, πριν το Παμπελοποννησιακό στάδιο, σήμερα στις 7 το πρωί   Αγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες προκλήθηκε η σφ
Image
Image

Search