ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακήρυξη του Αρχιεπισκόπου ως επίτιμου Δημότη Αμφιλοχίας

Την Ανακήρυξη σε Επίτιμο Δημότη Αμφιλοχίας του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ Ιερώνυμου στα πλαίσια του εορτασμού της επετείου των 150 χρόνων από τη θεμελίωση του Ιερού Ναού του Αγ. Αθανασίου πολιούχο, αποφάσισε για την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018 το Δημοτικό Συμβούλιο Αμφιλοχίας.

Η επέτειος αποτελεί ξεχωριστό γεγονός για την πόλη της Αμφιλοχίας και οι εορτασμοί θα λάβουν χώρα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Η ειδική τελετή Ανακήρυξης θα πραγματοποιηθεί κατά την διήμερη επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου στην Αμφιλοχία και συγκεκριμένα ανήμερα του Αγίου Αθανασίου 18 Ιανουαρίου ώρα 12:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην προσφορά 250 φωτιστικών σωμάτων, για την κάλυψη των αναγκών φωτισμού του περιβάλλοντος χώρου του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας», προχώρησε η Περιφέρεια Δυτικής Ε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Το μήνυμα των 100 χρόνων του ΤΕΕ δεν έχει μόνο επετειακό περιεχόμενο, αλλά αναφέρεται και στο μέλλον. Αναφέρεται στα εξίσου πολλά και σπουδαία που έχουμε μπροστά μας». Αυτό υπογρά . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συντονισμός ενεργειών και δράσεων  για να ενισχυθούν πρώτιστα οι υποδομές σε συνδυασμό με την  ψηφιακή αναβάθμιση των συστημάτων του ΕΚΑΒ  κυριάρχησαν στην συνάντηση που είχε την Μ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στον ανακριτή οδηγήθηκε σήμερα για να απολογηθεί ένας 19χρονος από νησί του Αιγαίου, από τους συνολικά 19 συλληφθέντες που εμπλέκονται με την υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών σε σχολι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην προσφορά 250 φωτιστικών σωμάτων, για την κάλυψη των αναγκών φωτισμού του περιβάλλοντος χώρου του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας», προχώρησε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.  Στην διαδι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Το μήνυμα των 100 χρόνων του ΤΕΕ δεν έχει μόνο επετειακό περιεχόμενο, αλλά αναφέρεται και στο μέλλον. Αναφέρεται στα εξίσου πολλά και σπουδαία που έχουμε μπροστά μας». Αυτό υπογράμμισε ο Πρόεδρος του
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συντονισμός ενεργειών και δράσεων  για να ενισχυθούν πρώτιστα οι υποδομές σε συνδυασμό με την  ψηφιακή αναβάθμιση των συστημάτων του ΕΚΑΒ  κυριάρχησαν στην συνάντηση που είχε την Μ.Δευτέρα 29 Απριλίου
Image
Image

Search