ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποιες συντάξεις θα καταβληθούν στις 30 Ιανουαρίου

Ανακοινώθηκαν οι ημέρες πληρωμής για τις συντάξεις Φεβρουαρίου 2018 για όλα τα Ασφαλιστικά Ταμεία (ΙΚΑ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΟΑΕΕ, ΚΕΑΝ, Δημόσιο και ΕΤΕΑΕΠ).


Συγκεκριμένα:

1.Το δημόσιο θα καταβάλλει τις συντάξεις την Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018

2.ΙΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις την Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018

3.ΟΑΕΕ θα καταβάλλει τις συντάξεις την Πέμπτη, 1η Φεβρουαρίου 2018

4.ΟΓΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις την Πέμπτη, 1η Φεβρουαρίου 2018

5.ΝΑΤ και ΚΕΑΝ θα καταβάλλουν τις συντάξεις την Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018

6.ΕΤΕΑΕΠ θα καταβάλλει τις επικουρικές συντάξεις την Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2018

Τα υπόλοιπα Ταμεία του Υπουργείου Εργασίας θα καταβάλλουν τις συντάξεις την Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018 ενώ οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος θα καταβληθούν την Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018.

enikos

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης, μίλησε στο «MEGA Σαββατοκύριακο» για την ακρίβεια, τις επερχόμενες ευρωεκλογές Ο κ. Βορίδης μίλησε αρχικά για την ακρίβεια, καθώς ο πρωθυπου . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου και της Ομάδας ΕιδικώνΕλέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, συνελήφθησαν δύο 17χρονοι καιένας 21χρονος άνδρας, σε βάρος των . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Εξαρθρώθηκε, μετά από μεθοδική έρευνα, των αστυνομικών του ΤμήματοςΔίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, εγκληματικήοργάνωσε που διακινούσε ναρκωτικά.Για την εξάρθρ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζονται οι απολογίες του πρώτου «κύματος» των κατηγορουμένων για τη μεγάλη δικογραφία που περιλαμβάνει βαριές κατηγορίες για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη τον . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου και της Ομάδας ΕιδικώνΕλέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, συνελήφθησαν δύο 17χρονοι καιένας 21χρονος άνδρας, σε βάρος των οποίων είχε σχηματισ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκίνησε, το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, ενώ την Κυριακή 28 Απριλίου τα μαγαζιά θα είναι ανοικτά. Όπως ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας τα καταστήματα θα λειτο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο με δύο μηχανές που συγκρούστηκαν στην κάθοδο της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, πριν το Παμπελοποννησιακό στάδιο, σήμερα στις 7 το πρωί   Αγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες προκλήθηκε η σφ
Image
Image

Search