ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρασκευή η έκτακτη σύγκλιση της Ιεράς Συνόδου για το Σκοπιανό

Στη σύγκληση έκτακτης συνεδρίασης της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου την προσεχή Παρασκευή προχώρησε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, στον απόηχο του συλλαλητηρίου για την ονομασία της πΓΔΜ στη Θεσσαλονίκη.

Η προηγούμενη Διαρκής Ιερά Σύνοδος είχε εκδώσει μια σκληρή ανακοίνωση, στην οποία τόνιζε ότι έχει αποφασίσει ότι είναι αδιαπραγμάτευτη η μη χρήση του όρου «Μακεδονία» ή των παραγώγων του στην ονομασία της χώρας.

Μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, ο Αρχιεπίσκοπος είχε δηλώσει ότι αυτές τις ώρες η χώρα δεν χρειάζεται «συλλαλητήρια και φωνές» αλλά εθνική συναίνεση, συνεννόηση και ομοψυχία».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα amen.gr, ο Αρχιεπίσκοπος έχει ήδη ενημερώσει τους 12 συνοδικούς μητροπολίτες.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Εναλλαγή συννεφιάς και ηλιοφάνειας με κάποιες ασθενείς βροχές από την Μεγάλη Τρίτη μέχρι την Μεγάλη Παρασκευή, σύμφωνα με την πρόγνωση της μετεωρολόγου Χριστίνας Ρήγου. Η θερμοκρα . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Τζένοα φιλοξένησε την Κάλιαρι για την 34η αγωνιστική της Serie A. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν 3-0 των ροσομπλού, καθαρίζοντας ουσιαστικά το παιχνίδι στο πρώτο μέρος. Ο Θόρσμπι άνο . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού κατέκτησε τον τίτλο μετά τη νίκη της επί του Ολυμπιακού στο "Μελίνα Μερκούρη" με τις πράσινες να γνωρίζουν στην αποθέωση το Σάββατο το βράδ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ την Κυριακή (28/4) το βράδυ στην Τούμπα ήταν το δέκατο στη φετινή Stoiximan Super League στο οποίο η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το προβάδισμά που πήρε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην προσφορά 250 φωτιστικών σωμάτων, για την κάλυψη των αναγκών φωτισμού του περιβάλλοντος χώρου του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας», προχώρησε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.  Στην διαδι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Το μήνυμα των 100 χρόνων του ΤΕΕ δεν έχει μόνο επετειακό περιεχόμενο, αλλά αναφέρεται και στο μέλλον. Αναφέρεται στα εξίσου πολλά και σπουδαία που έχουμε μπροστά μας». Αυτό υπογράμμισε ο Πρόεδρος του
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συντονισμός ενεργειών και δράσεων  για να ενισχυθούν πρώτιστα οι υποδομές σε συνδυασμό με την  ψηφιακή αναβάθμιση των συστημάτων του ΕΚΑΒ  κυριάρχησαν στην συνάντηση που είχε την Μ.Δευτέρα 29 Απριλίου
Image
Image

Search