ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεισμική δόνηση 3,9 ρίχτερ

Σεισμός μεγέθους 3,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ καταγράφηκε 30 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά από το Αργοστόλi. Σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Σεισμολογικό Κέντρο, το επίκεντρο της σεισμικής δόνησης εντοπίζεται 133 χιλιόμετρα δυτικά της Πάτρας, ενώ το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 19 χιλιόμετρα.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με αφορμή την Ημέρα της Ευρώπης, η γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου, επίσημα Γέφυρα Χαρίλαου Τρικούπη, θα φωταγωγηθεί το βράδυ της 8ης Μαΐου στα χρώματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για να υπενθυ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Δύο ειδικές συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας προγραμματίστηκαν για την ίδια ημέρα, την Δευτέρα 13 Μαϊου. Μάλιστα η μία θα αφορά την έγκριση του Ολοκληρωμένου Πλαισί . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η νύχτα-μέρα έγινε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, με πλήθος πιστών να συρρέουν στους ναούς της χώρας για να γιορτάσουν την Ανάσταση. Το «Χριστός Ανέστη» ακούστηκε σε κάθε γωνιά της . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Να ισορροπήσουν μεταξύ του «λόγω της ζέστης μου κόβεται η όρεξη» και του «πάμε για φαγητό κάπου που να έχει ήλιο», καλούνται οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με αφορμή την Ημέρα της Ευρώπης, η γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου, επίσημα Γέφυρα Χαρίλαου Τρικούπη, θα φωταγωγηθεί το βράδυ της 8ης Μαΐου στα χρώματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για να υπενθυμίσει στους πολίτες
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Δύο ειδικές συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας προγραμματίστηκαν για την ίδια ημέρα, την Δευτέρα 13 Μαϊου. Μάλιστα η μία θα αφορά την έγκριση του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσεις, ενώ η δε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτο περιστατικό στην Κέρκυρα το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου (04/05/2024) κατά τη διάρκεια του εθίμου των Μπότιδων στο νησί του Ιονίου. Σύμφωνα με το corfunews στις 11:00 ακριβώς στελέχη του Δήμου
Image
Image

Search