ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διακοπή κυκλοφορίας σε τμήμα της Περιμετρικής Πάτρας

Ολιγόωρη νυχτερινή διακοπή της κυκλοφορίας μεταξύ των κόμβων Πάτρας-Κ1 (ΧΘ 205,15) και Εγλυκάδας (ΧΘ 212,6) έχει αποφασιστεί να εφαρμοστεί ως εξής:

· Το βράδυ της Τετάρτης 07/02/18 και ώρα 22:00 προς τα ξημερώματα της Πέμπτης 08/02/18 έως ώρα 02:00 το αργότερο, θα διακοπεί η κυκλοφορία στην κατεύθυνση προς Πύργο, η οποία θα εκτρέπεται στο ύψος του Κόμβου Πατρών-Κ1 προς το τοπικό δίκτυο της πόλης της Πάτρας, ενώ κλειστός θα παραμείνει και ο κλάδος εισόδου του Κόμβου Πατρών-Κ1 με κατεύθυνση προς Πύργο. Ειδικότερα, η κυκλοφορία προς Πύργο θα εξυπηρετείται, μέσω των οδών Κανελλοπούλου, Ηρώων Πολυτεχνείου, Ακτής Δυμαίων, Ελευθερίου Βενιζέλου και θα επανεισέρχεται στην Ευρεία Παράκαμψη Πάτρας μέσω του κλάδου εισόδου προς Πύργο του Κόμβου της Εγλυκάδας.

· Τα ξημερώματα της Πέμπτης 08/02/18 από την άρση του αποκλεισμού του ρεύματος κυκλοφορίας προς Πύργο (το νωρίτερο από ώρα 01:00) έως 06:00 το πρωί το αργότερο, θα διακοπεί η κυκλοφορία στην κατεύθυνση προς Αθήνα, η οποία θα εκτρέπεται στο ύψος του Κόμβου Εγλυκάδας προς το τοπικό δίκτυο της πόλης της Πάτρας, ενώ κλειστός θα παραμείνει και ο κλάδος εισόδου του Κόμβου Εγλυκάδας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Ειδικότερα, η κυκλοφορία προς Αθήνα θα εξυπηρετείται, μέσω των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου, Ακτής Δυμαίων, Τριών Ναυάρχων, Αγίου Ανδρέα, Νόρμαν, Ηρώων Πολυτεχνείου, και Κανελλοπούλου και θα επανεισέρχεται στην ΝΕΟ Κορίνθου-Πατρών.

Ο εν λόγω αποκλεισμός είναι απαραίτητος προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης σε ανεμιστήρες των σηράγγων της Ευρείας Παράκαμψης Πατρών.

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από τις εν λόγω περιοχές.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Θανατηφόρο τροχαίο με ένα νεκρό σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Πικέρμι. Η ώρα ήταν 01:35 όταν ο 62χρονος οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου που εκινείτο επί της Λεωφόρου Μαραθώνος, για άγνωστο μ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αφιερωμένη στην παραβολή των Δέκα Παρθένων, που συμβολίζει την πίστη και την προνοητικότητα, είναι η Μεγάλη Τρίτη.Σήμερα στις εκκλησίες της χώρας ψάλλεται το ξακουστό τροπάριο της . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με 24ωρη απεργία και συγκεντρώσεις την Μ. Τετάρτη 1η Μαΐου, οι συνδικαλιστικές οργανώσεις στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, γιορτάζουν την Εργατική Πρωτομαγιά, που η επίσημη αργία τ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε μία σοβαρή καταγγελία προχώρησε η μητέρα ενός 5χρονου αγοριού για τις δασκάλες του νηπιαγωγείου που φοιτά το παιδί της. Όπως ανέφερε, τον εκφόβισαν και τον κούρεψαν χωρίς τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα, Μ. Τρίτη 30 Απριλίου, θα πραγματοποιηθούν εργασίες στο δίκτυο ύδρευσης στην περιοχή της Εγλυκάδας. Λόγω των εργασιών από τις 8.30 π.μ. έως τις 2 μ.μ. θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης στην σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πού θα γίνουν δωρεάν rapid test σήμερα Μ. Τρίτη 30 Απριλίου: ΑΧΑΪΑ    Ανοιχτή Δειγματοληψία στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Ανδρέα Πατρών (08:00 έως 20:00)Ανοιχτή Δειγματοληψία στο Πανεπιστημιακό Ν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην προσφορά 250 φωτιστικών σωμάτων, για την κάλυψη των αναγκών φωτισμού του περιβάλλοντος χώρου του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας», προχώρησε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.  Στην διαδι
Image
Image

Search