ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αριστείο Κοινωνικής Προσφοράς στους Εθελοντές της Κοινωνικής Πρόνοιας του Ε.Ε.Σ. Πάτρας

Την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018, η Διοίκηση και ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γ.Ν. Παίδων Πατρών «ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ» πραγματοποίησε εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας τους .
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος του Επισκόπου Πατρών Χρυσοστόμου Πρωτοπρεσβύτερος π. Νικόλαος Σκιαδαρέσης, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κος Απόστολος Κατσιφάρας, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας κος Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Πρόεδρος του  Κοινωνικού Τομέα Δήμου Πατρέων κος Θεόδωρος Τουλγαρίδης.
Σε χαιρετισμό που απηύθυνε η Διοικήτρια του νοσοκομείου κα. Βασιλική Γεωργιοπούλου ευχαρίστησε τόσο τις εθελοντικές οργανώσεις όσο και τους εθελοντές για την παρουσία και τη συνεχή υποστήριξή τους και έκανε αναφορά στο έργο της κάθε εθελοντικής οργάνωσης.
Στη συνέχεια ακολούθησε η βράβευση τους ξεχωριστά, για την πολύτιμη προσφορά τους.
Στην βράβευση παρευρεθήκαν από τον τομέα της Κοινωνικής Πρόνοιας του Τμήματός μας τέσσερις από τις εθελόντριες της ομάδας που δραστηριοποιείται στο νοσοκομείο και η κοινωνική λειτουργός κα. Μαρία Θεοδωρακοπούλου. Το Αριστείο Κοινωνικής Προσφοράς παρέλαβε η κα. Παναγιώτα Μιαούλη υπεύθυνη της ομάδας εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας του Γ.Ν. Παίδων Πατρών «ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ».  

Οι Εθελοντές της Κοινωνικής Πρόνοιας του Περιφερειακού Τμήματος Πάτρας  Ε.Ε.Σ  για περισσότερο από μια δεκαετία σε εβδομαδιαία βάση προσφέρουν την αλληλεγγύη και την υποστήριξη τους καλύπτοντας  τις ανάγκες των  νοσηλευόμενων παιδιών και των γονιών τους. Συγκεκριμένα, προσφέρουν συναισθηματική στήριξη και συντροφιά και παράλληλα συμμετέχουν σε δραστηριότητες δημιουργικής απασχόλησης (Κινητή Δανειστική Βιβλιοθήκη ,Ζωγραφική, Επιτραπέζια Παιχνίδια).Επίσης ανταποκρίνονται και σε έκτακτα περιστατικά φύλαξης και φροντίδας παιδιών που απομακρύνονται από το οικογενειακό τους περιβάλλον σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη Διοίκηση και το Σύλλογο  Εργαζομένων του Γ.Ν. Παίδων Πατρών «ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ» για την αναγνώριση του έργου μας και τη βράβευση των εθελοντών μας ,οι οποίοι θα συνεχίσουν  να στηρίζουν τα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Σε συναγερμό τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας για πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίς το απόγευμα της Τρίτης, σε παλιό εργοστάσιο κεραμοποιίας, έξω από την πόλη. Σύμφωνα με πληροφορί . . .
LIFE STYLE

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης συναντήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (20/5) στα βραβεία γαστρονομίας, ωστόσο αυτή η συνάντηση δεν ήταν η μόνη για το πρώην ζευγάρι. . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η υπόθεση της 57χρονης γυναίκας από την Πάτρα φαίνεται πως έχει ανοίξει τον ασκό του Αιόλου, με τον σύζυγο μιας 69χρονης γυναίκας από την Κάρπαθο να αποκαλύπτει σήμερα στο Live New . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Επιτροπής, η επιστολή του Έλληνα πρωθυπουργού συμβάλλει στο συνολικό προβληματισμό για το μέλλον της ενιαίας αγοράς. HEυρωπαϊκή Επιτροπή χαιρετίζει . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η υπόθεση της 57χρονης γυναίκας από την Πάτρα φαίνεται πως έχει ανοίξει τον ασκό του Αιόλου, με τον σύζυγο μιας 69χρονης γυναίκας από την Κάρπαθο να αποκαλύπτει σήμερα στο Live News πως και η γυναίκα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τραυματία έναν δικυκλιστή σημειώθηκε στη 1 μετά το μεσημέρι στο ρεύμα εισόδου της Πατρών Αθηνών κοντά στην Πυροσβεστική. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το δίκυκλο συγκρού
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογoς  Πατρών αναφέρει σε ανακοίνωση του:  Μη διαβίβαση στο e-send (πράξη πληροφοριακού χαρακτήρα) εξομοιώνεται με φοροδιαφυγή παρά το γεγονός πως η επιχείρηση έχει κόψει όλες τις
Image
Image

Search