ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατσανιώτης: «Εξωδικαστικός μηχανισμός μηδενικής απόδοσης»

Η Κυβέρνηση, για άλλη μια φορά επιχαίρει για τη δημιουργία και λειτουργία του εξωδικαστικού μηχανισμού, ως εργαλείου που μεγιστοποιεί την προστασία όλων των ειδών των επιχειρήσεων και επομένως θέτει διασταλτικές προϋποθέσεις ώστε η πλειονότητά τους να μπορεί να ενταχθεί στη διαδικασία με επωφελείς ρυθμίσεις.

Ωστόσο, τα πραγματικά αποτελέσματα δείχνουν εντελώς διαφορετική εικόνα από αυτήν που θέλει να παρουσιάσει, αναφέρει ο Βουλευτής Αχαΐας ΝΔ, Ανδρέας Κατσανιώτης, μετά από απάντηση που έλαβε από το αρμόδιο Υπουργείο σε σχετικές του ερωτήσεις.

Συγκεκριμένα, από τις 3 Αυγούστου 2017 που ενεργοποιήθηκε η ηλεκτρονική πλατφόρμα, από τις 2,437 επιχειρήσεις που πληρούσαν τα κριτήρια επιλεξιμότητας, ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες σε 30 επιχειρήσεις, εκ των οποίων μόνο 10 κατάφεραν να ρυθμίσουν επιτυχώς τα χρέη τους.
Τα συμπεράσματα περισσεύουν………..για μία Κυβέρνηση που καθημερινά αποδεικνύεται αναποτελεσματική.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο των ερωτήσεων και των απαντήσεων

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου θα φτάσει στην Ελλάδα από τα Ιεροσόλυμα το Άγιο Φως μεταφέροντας μαζί του το χαρμόσυνο αναστάσιμο μήνυμα. Για το σκοπό αυτό μεταβαίνει επιτ . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΕΣ ΙΑΤΡΟΙ                                3, 4 Μαΐου 2024 (Από 7π.μ. Μ. Παρασκευής έως 7π.μ. Κυριακής Πάσχα) Αγγειοχειρουργός:Λυμπερόπουλος ΛάμπροςΑθανασίου Διάκου 29, . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας, Ακαρνανίας και Αιτωλίας συνελήφθησαν έξι άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά δεκατέσσερις δικογραφίες για υπ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Οικογενειακή τραγωδία στην Σάμο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει το enikos.gr μία 49χρονη σκότωσε τον 70χρονο πατέρα της. Φέρεται να αντιμετωπίζει χρόνια ψυχολογικά . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας ανακοίνωσε το εορταστικό ωράριο για τα καταστήματα, που έχει ως εξής: Μεγάλο Σάββατο 04/05/2024: 09.00 - 15.00Κυριακή του Πάσχα 05/05/2024: ΑργίαΔευτέρα 06/05/2024: Αρ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο χορός, η μουσική, το τραγούδι, οι φορεσιές, οι εικόνες, οι μνήμες, οι παρουσίες και το χορευτικό αντάμωμα συγκροτημάτων συνθέτουν φέτος το παζλ των εκδηλώσεων που διοργανώνει την Τετάρτη 8 Μαΐου ο δ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με θρησκευτική κατάνυξη και πλήθος πιστών η περιφορά του Επιταφίου στον Ιερό Ναό Αγγέλων – Α΄Κοιμητήριο της Πάτρας. Όπως και κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι πιστοί συμπολίτες μας συμμετείχαν στις θρ
Image
Image

Search