ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον απόηχο της ενημερωτικής εκδήλωσης για το "ERASMUS+"

Το Τμήμα Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου διοργάνωσε ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση για τα θέματα της φοιτητικής κινητικότητας του προγράμματος Erasmus+, την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018, στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο.

Η εκδήλωση, που απευθυνόταν και στα Τμήματα του Αγρινίου μέσω τηλεδιάσκεψης, προσέλκυσε μεγάλο αριθμό φοιτητών όλων των επιπέδων, ενώ παρευρέθησαν μέλη ΔΕΠ / Συντονιστές Erasmus και ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση, όπου τέθηκε πλήθος εμπεριστατωμένων ερωτήσεων. Προκειμένου όλοι οι ενδιαφερόμενοι να έχουν πρόσβαση στην ενημέρωση ανά πάσα στιγμή, η εκδήλωση έχει αναρτηθεί στον διαδικτυακό σταθμό του Πανεπιστημίου UPWebTV (https://uptv.upatras.gr/).

Υπενθυμίζουμε ότι την περίοδο αυτή προετοιμάζονται οι αιτήσεις του επόμενου ακαδημαϊκού έτους για σπουδές στο εξωτερικό μέσω του προγράμματος Erasmus+ και το Τμήμα Διεθνών Σχέσεων είναι στη διάθεση όλων των εμπλεκομένων (φοιτητών / συντονιστών / υπαλλήλων), για να δεχτεί ερωτήσεις και να βοηθήσει στην αναζήτηση Ιδρυμάτων και την κατανόηση της διαδικασίας. Οι αιτήσεις των φοιτητών θα υποβληθούν το διάστημα 19 Φεβρουαρίου − 5 Μαρτίου 2018 ηλεκτρονικά, μέσω της πλατφόρμας: https://erasmus.upatras.gr/. Η σχετική προκήρυξη έχει αναρτηθεί στη διεύθυνση: https://www.upatras.gr/el/node/7432.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Με ενισχυμένους βοριάδες θα ξεκινήσει η Μεγάλη Εβδομάδα, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, ωστόσο τη Μεγάλη Τετάρτη, αναμένεται να εξασθενήσουν.Γενικά ο καιρός προβλέπεται αίθριος μ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τεράστια νίκη πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Δικέφαλος με ανατροπή στην ανατροπή επικράτησε 3-2 της ΑΕΚ για την 8η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League και έβαλε "φ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ιδανικός αυτόχειρας στη μάχη του τίτλου ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Άρη καθώς ηττήθηκε με 1-0 από τους Θεσσαλονικείς και γνώρισε δεύτερη σερί ήττα στα playoffs, τρεις μέρες μετά την . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

του Αλέξανδρου Βασιλικού, προέδρου του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ) Το γεγονός αυτό αποτυπώνεται στα διαθέσιμα στοιχεία που συνηγορούν για ένα 2024 με θετικ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη χθες το απόγευμα στη Μανολάδα. Ειδικότερα, ένας άνδρας οδηγώντας φορτηγό
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση δέχτηκε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, ταξιδεύοντας την Παρασκευή, προς Αθήνα. Στο ύψος του Ζευγολατιού το όχημα που επέβαινε δέχθηκε πέτρες με αποτέλεσμα να σπάσει το παρμπρίζ του
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την αρμόζουσα λαμπρότητα και τον προσήκοντα σεβασμό, στην  Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου κορυφώνονται οι εκδηλώσεις σήμερα για τον εορτασμό της 198η Επετείου της Εξόδου των Ελευθέρων Πολιορκημένων, π
Image
Image

Search