ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λουκέτο Μαρινάκη και στην εφημερίδα "Ελευθερία του Τύπου"(ΦΩΤΟ)

Δεν ευδοκίμησε τελικά η εκδοτική προσπάθεια της «Ελευθερίας του Τύπου». Η εφημερίδα, που είχε κυκλοφορήσει πριν από ένα χρόνο, είχε αναστείλει την καθημερινή της έκδοση από τις 3 Ιανουαρίου, κρατώντας μόνο την κυριακάτικη.

Και η κυριακάτικη επίσης δεν τελεσφόρησε. Η τελευταία, γνωστή της κυκλοφορία ήταν στις 11 Φεβρουαρίου με 9.440 φύλλα. Λίγο καιρό λοιπόν, μετά το κλείσιμο του καθημερινού φύλλου της εφημερίδας, ήρθε το τέλος και για το κυριακάτικο.

Το επόμενο σαββατοκύριακο σύμφωνα με το "eleftherostypos" θα βγει για τελευταία φορά στα περίπτερα.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΠΟΨΕΙΣ

του Διονύση Τεμπονέρα, Δικηγόρου - Εργατολόγου, Μέλοςυ της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Όσο πλησιάζουμε προς τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου φαίνεται πως ένα «φάντασμα αρχίζει και πλανάται πά . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ισχυρό προβάδισμα για τη Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην εκτίμηση ψήφου εν όψει των ευρωεκλογών του Ιουνίου, έδειξε η νέα δημοσκόπηση της Opinion Poll που παρουσιάστηκε το . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με μία εκ βαθέων ανάρτηση στο Instagram αποχαιρέτησε ο Κώστας Τσιμίκας τον Γιούργκεν Κλοπ. Ο Έλληνας διεθνής αγωνίστηκε υπό τις οδηγίες του Γερμανού προπονητή για τέσσερα χρόνια π . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πλέον είναι επίσημο. Η 1η Ιουνίου θα είναι η πρώτη μέρα μετά από σχεδόν εννέα χρόνια στην οποία στο προπονητικό κέντρο της Λίβερπουλ θα βρεθεί άλλος προπονητής εκτός του Γιούργκεν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.  ΗΛΕΙΑ, ΤΡΙΤΗ 21 Μαΐου• Ανοιχτή Δειγματοληψία στον Πύργο στ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος Health4EUKids και της εφαρμογής και υλοποίησης του Πακέτου Εργασίας 5 - Work Package 5 (W.P. 5) “GRUNAU MOVES” έγινε η δράση “Χάρτης κίνησης” με τους μαθητές κα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Δήμο γνωστοποιείται ότι κλείνει οριστικά, με σταθερή κατασκευή, από την Πέμπτη 23 Μαΐου 2024, η είσοδος οχημάτων στο μόλο της Αγίου Νικολάου. "Παρακαλούνται οι οδηγοί να απομακρύνουν τα σταθμ
Image
Image

Search