ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεκρός εργάτης στο πλοίο Αλεξάνδρα

Μία ακόμη τραγωδία γράφτηκε στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του Κερατσινίου. Εργάτης ιδιωτικού συνεργείου, που δούλευε με συναδέλφους του στο πλοίο Ε/Γ – Ο/Γ “ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Λ.” Ν.Π. 9465, άφησε την τελευταία του πνοή, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Ο 57χρονος εργάτης δούλευε στο πλοίο Αλεξάνδρα στον νέο μόλο Δραπετσώνα, στο λιμάνι του Κερατσινίου.

Ο άτυχος άντρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο Νοσοκομείο της Ελευσίνας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Β' Λιμενικό Τμήμα Κερατσινίου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη και συγκίνηση προξένησε στην κοινωνία της Πάτρας η δυσάρεστη είδηση του θανάτου του Κωνσταντίνου Βασ. Χρυσανθακόπουλου στα 49 του μόλις χρόνια. Ο εκλιπών νοσηλευόταν τις τελ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Καινουργίου στο άκουσμα της είδησης της αυτοκτονίας όπως όλα δείχνουν ενός άνδρα ηλικίας 57 ετών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άνδ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Ένας 71χρονος Σλοβάκος λογοτέχνης, ονόματι Γιουράι Τσιντούλα (Juraj Cintula) είναι σύμφωνα με σλοβακικά μέσα ενημέρωσης ο άντρας που αποπειράθηκε να σκοτώσει τον πρωθυπουργό Ρόμπερ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη και συγκίνηση προξένησε η δυσάρεστη είδηση του θανάτου της Ξανθής χήρας Νικολάου Πετρόπουλου που έφυγε από τη ζωή στα 89 της χρόνια. Η εκλιπούσα ήταν η μητέρα της Βικτωρίας . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη και συγκίνηση προξένησε στην κοινωνία της Πάτρας η δυσάρεστη είδηση του θανάτου του Κωνσταντίνου Βασ. Χρυσανθακόπουλου στα 49 του μόλις χρόνια. Ο εκλιπών νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες στο Γε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη και συγκίνηση προξένησε η δυσάρεστη είδηση του θανάτου της Ξανθής χήρας Νικολάου Πετρόπουλου που έφυγε από τη ζωή στα 89 της χρόνια. Η εκλιπούσα ήταν η μητέρα της Βικτωρίας (Βίκυς) χήρας Άγγελο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση εργασίας είχε, σήμερα, η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις Μεταφορές, Χριστίνα Αλεξοπούλου με τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη, για ζητήματα που αφορούν στην αχαϊκή πρωτεύ
Image
Image

Search