ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Κυριακή οι εκλογές των Πολυτέκνων - Γιατί δεν θα είναι υποψήφια η Τασία Μανωλοπούλου

Την Κυριακή 4 Μαρτίου θα διεξαχθούν οι εκλογές για την Πολυτεκνική Οργάνωση Πατρών. Οι κάλπες θα ανοίξουν  στο Παμπελοποννησιακό στάδιο στις 8 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.Η απερχόμενη πρόεδρος δεν επιθυμεί να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα και εξηγεί τους λόγους:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΑΣΙΑΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΥ

"Σε αυτές τις εκλογές ΔΕΝ  θα είμαι υποψήφια κάτι που αποτελεί προσωπική και αμετάκλητη επιλογή μου .
Θα ήθελα όμως να πω κάποια πραγματα :

Καταρχήν στηρίζω ολόψυχα  την υποψηφιότητα του Δημήτρη Μαραβέλια για την προεδρία , «αδελφού» και συνεργάτη μου για 9 χρόνια τόσο στην οργάνωση , όσο και στο κληροδότημα Αναγνωστοπουλου , αλλά και στην ποδοσφαιρική ομάδα μας ΑΟ Πολυτεκνος της Β ´ ΕΠΣΑ.
Επίσης στηρίζω όλες τις υποψηφιότητες του ψηφοδελτίου που αποτελείται και από παλιούς αλλά και από καινούργιους δραστήριους πολύτεκνους με όρεξη για προσφορά και δουλειά .

Ζητάω για άλλη μια φορά από τα μέλη μας να συμμετέχουν τόσο στις εκλογές όσο και σε όλες τις διαδικασίες κι εκδηλωσεις που καλούνται,  ώστε να ναι βροντερή και ισχυρή η φωνή των πολυτεκνων που βάλλονται εδώ και μια δεκαετία από τις μνημονιακές πολιτικές .

Θέλω θερμά να ευχαριστήσω την κυρια Κωνσταντινα Κραβαριωτη , την ακαματη , υπομονετική και εργατική γραμματέα της οργάνωσης που με στήριξε και με αγάπη εργάστηκε δίπλα μου, όπως διαχρονικά στηρίζει το «σπιτι» της , την οργάνωση και τα ΔΣ.
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλα τα μέλη των ΔΣ και των Εξελεκτικων επιτροπών των 3 θητειών μου στην οργάνωση (μέλος ΔΣ 2009, προεδρος εξελεξτικης επιτροπής 2012, προεδρος ΔΣ 2015 ) που με βοήθησαν και με περιέβαλαν με αγάπη κι εμπιστοσύνη σε οποίο μετεριζι κι αν βρισκόμουν .
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλους τους πολύτεκνους , μέλη μας ή μη που με στηριξαν διαχρονικά .

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων , παρανοήσεων κι αυθαίρετων υποθεσεων και συμπερασμάτων για την επιλογή μου αυτή θα ήθελα να ξεκαθαρίσω :
- όχι , δεν  με «έφαγαν» οι δικοί μου συνεργάτες , θα πω ότι όχι μόνο δεν με «έφαγαν»αλλά κι ως την τελευταία στιγμή προσπάθησαν  για την παραμονή μου ... τους ευχαριστώ , τους τιμώ και τους στηρίζω .
- οχι , δεν φοβήθηκα την αντιπολίτευση , θα πω ότι δεν υπάρχει «απέναντι» υποψηφιότητα , αντιπολιτευόμενη ομάδα  αν και ούτως ή άλλως πάντοτε σέβομαι τους «αντιπάλους» μου αλλά τους αντιμετωπίζω  .
- οχι , δεν εγκαταλείπω το πολυτεκνικο κίνημα , θα πω ότι παράμενω μέλος του γενικού συμβουλίου της ΑΣΠΕ και θα αγωνιστώ ούτως ή άλλως και πάντα  δίπλα στο εδώ ΔΣ που θα προκύψει .

Σε ότι με αφορά


δεν με ένοιαξε ποτέ να είμαι οπωσδήποτε «κάτι» με τίτλο μόνο και μόνο για τον θεσμικό ρόλο .
Η συμμετοχή μου κάθε φορά είναι αποτέλεσμα συνεκτιμήσεων τόσο των γενικών  όσο και των προσωπικών δεδομένων και συνθηκών .
Με το ίδιο σκεπτικό δεν συμμετείχα στα Δημοτικά πράγματα το 2014 νιώθοντας ότι εκείνη την χρονική περίοδο δεν είχα κάτι ιδιαίτερο και σημαντικό να προσφέρω .
Δεν με αφορούν τα σίγουρα αλλά τα παραγωγικά και ωφέλιμα .
Την υγεία μας να έχουμε ... να μαστε γεροι, δυνατοί , ικανοί για τον εαυτό μας και χρήσιμοι για όλους . Να είμαστε  «εδώ» και όλα είναι μπροστά μας .
Άλλωστε το βιβλίο της ζωής έχει πολλά κεφαλαία και ποτέ δεν ξέρεις αν έχει γραφτει το καλύτερο σου ....
Σας ευχαριστώ πολύ .. ειλικρινά σας ευχαριστώ !!!!".

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα με 4-2 και ο πιθανός αποκλεισμός των Άγγλων από τον τελικό του Conference League έχει ξεκινήσει μια νέα συζήτηση στο "Νησί" και δη α . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σε πέμπτο παιχνίδι (8/5, 20:00) στο Πριγκιπάτο θα αναδειχθεί ο νικητής της συναρπαστικής προημιτελικής σειράς (2-2) της EuroLeague ανάμεσα σε Φενέρμπαχτσε και Μονακό. Οι Μονεγάσκοι . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η πρόγνωση της ΕΜΥ για το Μεγάλο Σάββατο (4/5): Αρχικά στο Ιόνιο, τα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και βαθμιαία και στην υπόλοιπη χώρα νεφ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ιδιαίτερα αυξημένα θα είναι τα μέτρα ασφάλειας κατά τη μεταφορά του Αγίου Φωτός στην Ελλάδα λόγω του πολέμου στο Ισραήλ.Με τον πόλεμο στη Λωρίδα της Γάζας να βρίσκεται σε εξέλιξη, . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ) ανακοινώνονται τα εξής: Συνεπείς με την πολιτική μας κατεύθυνση που μας υπαγορεύει να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

https://www.youtube.com/watch?v=6bFrKLL8zi0&ab_channel=%CE%9B%CE%A5%CE%A7%CE%9D%CE%9F%CE%A3%CE%A4%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από την Γενική Διεύθυνση Έργων και Περιβάλλοντος (Διεύθυνση Περιβάλλοντος Ενέργειας και Πρασίνου – Τμήμα Κοιμητηρίων), του Δήμου Πατρέων, γίνεται γνωστό, σήμερα Μ. Παρασκευή, 3 Μαΐου, η Περιφορά των Ε
Image
Image

Search