ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άνοδος της θερμοκρασίας αλλά με βροχές και σκόνη σήμερα

Ομπρέλα θα πρέπει να κρατούν όσοι κυκλοφορήσουν σήμερα Σάββατο , αφού στις περισσότερες περιοχές αναμένονται βροχοπτώσεις.

Ωστόσο ο καιρός δεν θα είναι και τόσο.. κρύος, αφού αναμένεται να υπάρξει άνοδος της θερμοκρασίας, που σε κάποιες περιοχές μπορεί να φτάσει και τους 6 βαθμούς.

Αίθριος αναμένεται να είναι ο καιρός το Σάββατο, με τοπικές βροχές να σημειώνονται στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, σύμφωνα με την αναλυτική πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί στα πελάγη τοπικά 6 και στο ανατολικό Αιγαίο νότιοι έως 7 μποφόρ.

Ευνοείται η μεταφορά σκόνης κυρίως στα νοτιά, ενώ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά.


Αναλυτικά ο καιρός από την ΕΜΥ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

ΚΑΙΡΟΣ: Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη αρχικά νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες και γρήγορη βελτίωση. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις που σταδιακά από τα δυτικά θα αυξηθούν και από το απόγευμα είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές.
ΑΝΕΜΟΙ: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 06 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στην δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΚΑΙΡΟΣ: Νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα βόρεια όπου τις πρωινές και τις απογευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου. Τα φαινόμενα από το απόγευμα θα ενταθούν και από τη νύχτα θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο.
ΑΝΕΜΟΙ: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. Σταδιακά από το μεσημέρι και από τα βόρεια θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΚΑΙΡΟΣ: Γενικά αίθριος. Από το μεσημέρι αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν.
ΑΝΕΜΟΙ: Δυτικοί δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά έως 6 μποφόρ
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 10 έως 21 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

ΚΑΙΡΟΣ: Αραίες νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές.

ANΕΜΟΙ: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 11 έως 20 και στην Κρήτη τοπικά έως 22 βαθμούς κελσίου.
Δωδεκάνησα, Αττική και Θεσσαλονίκη

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου τις πρωινές ώρες και τις βραδινές ώρες. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων.

ΑΝΕΜΟΙ: Νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 15 έως 20 βαθμούς κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

ΚΑΙΡΟΣ: Γενικά αίθριος. Βαθμιαία αραιές νεφώσεις.

ΑΝΕΜΟΙ: Δυτικοί Νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΚΑΙΡΟΣ: Λίγες τοπικές νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.

ΑΝΕΜΟΙ: Μεταβλητοί ασθενείς.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 6 έως 15 βαθμούς κελσίου.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Ηράκλειο, με μια γυναίκα να χάνει τη ζωή της στην άσφαλτο. Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια κολώνα βρίσκεται στη μέση ενός δρόμου στο Στενό Κορινθίας προκαλώντας ανησυχία για τους οδηγούς που περνούν από την περιοχή, καθώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος. Π . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εμφανίσθηκε «αγνώριστος» συγκριτικά με τις πρόσφατες εντυπωσιακές εμφανίσεις του και αποκλείσθηκε με «το καλημέρα», από το διεθνές τουρνουά, που φιλοξενείται σ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου συνελήφθη χθεςτο βράδυ, στον Πύργο, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίουσχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία.Ειδικότερα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου και της Ομάδας ΕιδικώνΕλέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, συνελήφθησαν δύο 17χρονοι καιένας 21χρονος άνδρας, σε βάρος των οποίων είχε σχηματισ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκίνησε, το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, ενώ την Κυριακή 28 Απριλίου τα μαγαζιά θα είναι ανοικτά. Όπως ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας τα καταστήματα θα λειτο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο με δύο μηχανές που συγκρούστηκαν στην κάθοδο της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, πριν το Παμπελοποννησιακό στάδιο, σήμερα στις 7 το πρωί   Αγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες προκλήθηκε η σφ
Image
Image

Search