ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στην πλατεία Βικτωρίας τα ξημερώματα

Θανάσιμα τραυματισμένος εντοπίστηκε νεαρός αλλοδαπός, στη 1:10 τα ξημερώματα του Σαββάτου, 03.03.2018, στην πλατεία Βικτωρίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο νεαρός άνδρας ήταν μαχαιρωμένος στον θώρακα. Εντοπίστηκε από διερχόμενο πολίτη λίγο μετά την δολοφονία. Ο πολίτης ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης λέγοντας ότι είναι μνημονιακού τύπου ρύθμιση και πως ευνοεί τις μεγαλύ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με θερμά λόγια για την συνεργασία του Άρη Σπηλιωτόπουλου με τον ΣΥΡΙΖΑ, μιλά ο Νίκος Καρανίκας μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ενώ ταυτόχρονα εξαπολύει πυρά σε όσ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Σχεδόν δύο χρόνια μετά την δολοφονία του 75χρονου Λεωνίδα Χατζημιχάλη, ένας 47χρονος άνδρας συνελήφθη ως ύποπτος για το άγριο έγκλημα στη Σάμο. Η κόρη του 75χρονου μίλησε στο Live . . .
LIFE STYLE

Η Μαρία Μπακοδήμου έκανε το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης μια ανάρτηση, η οποία ανησύχησε τους διαδικτυακούς της φίλους. Η παρουσιάστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ins . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών, σημειώθηκε για μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε εγκαταλελειμμένο οίκημα όπου δίπλα υπήρχαν αρκετά σπίτια. Χάρη στην άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Η φετινή Πρωτομαγιά, έξι χρόνια μετά την έξοδο από τα μνημόνια, βρίσκει όλους τους εργαζόμενους αντιμέτωπους με έναν «ακήρυχτο» οικονομικό πόλεμο εκ μέρους της εργοδοσίας, με
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ Τις βραδινές ώρες χθες, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από την Ομάδα Κ-9, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) και του Γραφείου Ασφάλειας του
Image
Image

Search