ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφιάλτης στο νεκροταφείο! Βαριά τραυματισμένος άνδρας με πολλές σφαίρες

Συναγερμός σήμανε στην ελληνική αστυνομία το απόγευμα της Κυριακής , λίγο μετά τις 17:00 στο νεκροταφείο της Λούτσας.

Εντοπίστηκε άντρας βαριά τραυματισμένος από πυροβόλο όπλο. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι ελληνικές αρχές για τον εντοπισμό του δράστη. Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για... "μαφιόζικη επίθεση".

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πλώρη για την εξωστρέφεια της διοργάνωσης του Πατρινού Καρναβαλιού και της προσέλκυσης επισκεπτών, εντείνοντας τις συσκέψεις για τα δρώμενα του Καρναβαλιού του 2025, βάζει ο νέος π . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Οι Πατρινοί εμβρόντητοι έμαθαν τις τελευταίες ώρες από την αποκάλυψη του «achaiαnews.gr» ότι οι επαγγελματίες της περιοχής οδηγούνται στην χρέωση στις ξαπλώστρες, ίσως μόνο μέσα στ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πενθεί ο εμπορικός κόσμος της Πάτρας τον αγαπητό σε όλους Ανδρέα Ρηγόπουλο, που έφυγε πρόωρα από την ζωή. Ο ιδιοκτήτης του Καραμελόκοσμου, έχασε τις αισθήσεις του μέσα στο κατάστημ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Δήμο Πατρέων έγινε γνωστό ότι σήμερα Τρίτη 21/05/2024  και αύριο Τετάρτη δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια της δωρεάν λεωφορειακής γραμμής, που εξυπηρετεί τους οδηγούς, . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πενθεί ο εμπορικός κόσμος της Πάτρας τον αγαπητό σε όλους Ανδρέα Ρηγόπουλο, που έφυγε πρόωρα από την ζωή. Ο ιδιοκτήτης του Καραμελόκοσμου, έχασε τις αισθήσεις του μέσα στο κατάστημά του στην οδό Κορίν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Δήμο Πατρέων έγινε γνωστό ότι σήμερα Τρίτη 21/05/2024  και αύριο Τετάρτη δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια της δωρεάν λεωφορειακής γραμμής, που εξυπηρετεί τους οδηγούς, από το πάρκινγκ «Γ.
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας ανακοίνωσε τα εξής: "Στηρίζει και συμμετέχει στην απεργία των δημοσίων υπαλλήλων, Τρίτη 21 Μαΐου, που συνεχίζουν να αγωνίζονται ενάντια στην κυβερνητική, αντιλαϊκή πολιτική
Image
Image

Search