ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

43χρονος σκοτώθηκε εν ώρα εργασίας από ηλεκτροπληξία

Ένας 43χρονος σκοτώθηκε στη Θεσσαλονίκη όταν κατά τη διάρκεια εργασιών υπέστη ηλεκτροπληξία και έπεσε στο κενό από ύψος επτά μέτρων.
Οι Αρχές ερευνούν τις ακριβείς συνθήκες του θανάτου. Πιθανότατα ο 43χρονος τοποθετούσε διαφημιστική πινακίδα σε ταράτσα κτιρίου, όταν υπέστη πιθανότατα ηλεκτροπληξία και στη συνέχεια έπεσε στο κενό. Το περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου επί της Λεωφόρου Γεωργικής Σχολής, ανατολικά της Θεσσαλονίκης, αλλά έγινε γνωστό μόλις σήμερα. Ο άτυχος άνδρας, ελληνικής καταγωγής, διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.


Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Αποπνικτική παραμένει η ατμόσφαιρα και σήμερα (19/05), στην Πάτρα αλλά και σε διάφορες περιοχές της χώρας που«πνίγονται» από την αφρικανική σκόνη. Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους το . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Ο βασιλιάς Κάρολος ετοιμάζεται για ακόμη μια «επιστροφή στην πρότερη κανονικότητα». Εν μέσω της θεραπείας του για τον καρκίνο, απείχε από πολλά που συνήθιζαν να είναι μέρος της ρου . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Θρίλερ με τον πρόεδρο του Ιράν Εμπραχίμ Ραΐσι, φαίνεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη. Το ελικόπτερο που μετέφερε τον πρόεδρο του Ιράν είχε την Κυριακή «αναγκαστική προσγείωση», ανέφερε . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε πριν από λίγη ώρα η Λεωφόρος Αλεξάνδρας, καθώς πολλοί οπαδοί του Παναθηναϊκού, που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο κατά του Γιάννη Αλαφούζου, συγκρούστηκαν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Νέο ιδιοκτήτη έχει το σπίτι όπου διέμενε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην Πάτρα με τον Μάνο Δασκαλάκη και τα τρία παιδιά τους. Το ακίνητο αγόρασε Τούρκος επενδυτής, με σκοπό να λάβει Golden Visa σύμφωνα με τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικώνελέγχων προς το ευρύ κοινό εκ μέρους της 6 η ΥΠΕ, σε συνεργασία μετον ΕΟΔΥ.Τη Δευτέρα 20 Μαΐου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοισ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αναστάλθηκε από χθες Σάββατο 18 Μαΐου η λειτουργία του δημοτικού γηπέδου ποδοσφαίρου Ρίου με απόφαση του αρμοδίου Αντιδημάρχου Αθλητισμού, Τάκη Πετρόπουλου, μετά από καταγγελία πολίτη, περίοικου του γ
Image
Image

Search