ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακόμη τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος της Αρετής, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, ένας 46χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Ηλείας, σε έλεγχο που ενήργησαν σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 46χρονου, το οποίο οδηγούσε βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής:

  • 31,8 γραμμάρια κάνναβης, τα οποία ήταν κρυμμένα μέσα σε μεταλλικό κουτί, σε ταξιδιωτική βαλίτσα στο χώρο των αποσκευών και
  • Ένα τσιγάρο με μείγμα καπνού – κάνναβης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Επίσης συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο 65,2ο χιλιόμετρο της Ιόνιας Οδού, στο κόμβο της Ρίγανης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 37χρονος  ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Αγρινίου, σε έλεγχο που ενήργησαν σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 46χρονος, βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής:

  • Ένα περιτύλιγμα ζελατίνης, που περιείχε κάνναβη, συνολικού βάρους 25,6 γραμμαρίων,
  • Μια νάιλον συσκευασία, που περιείχε κάνναβη, συνολικού βάρους 12,3 γραμμαρίων και
  • Πέντε αυτοσχέδια τσιγάρα, με μείγμα καπνού – κάνναβης.  

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Τέλος συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Βάρδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας  26χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακίνηση, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών, εντόπισαν τον δράστη να οδηγεί δίκυκλη μοτοσικλέτα και σε έλεγχο που του ενήργησαν βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής:

  • • Μια νάιλον συσκευασία που περιείχε κάνναβη, συνολικού βάρους 13,5
  • γραμμαρίων,
  • • Μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και
  • • Ένα κινητό τηλέφωνο.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του δράστη στη Βάρδα, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα γυάλινο βάζο, το οποίο περιείχε ποσότητα
κάνναβης συνολικού βάρους 150 γραμμαρίων, που ο δράστης είχε επιμελώς κρύψει σε συρμάτινη κλούβα με οικόσιτα ζώα, (κότετσι) στον προαύλιο χώρο του σπιτιού.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας. Την προανάκριση και τις έρευνες ενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της
Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ενώ η δίκυκλη μοτοσικλέτα κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών ουσιών.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας ανακοίνωσε το εορταστικό ωράριο για τα καταστήματα, που έχει ως εξής: Μεγάλο Σάββατο 04/05/2024: 09.00 - 15.00Κυριακή του Πάσχα 05/05/2024: ΑργίαΔε . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα άτομο συνελήφθη στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας, για παράβαση του νόμου περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων. Η σύλληψη έγινε στο πλαίσιο ελέγχων για την αντιμετώπιση της παράνομης κατ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θύμα απάτης μέσω... Ιταλίας έπεσε ένας 73χρονος, ο οποίος δέχθηκε τηλεφώνημα από έναν άγνωστο που του συστήθηκε ως αστυνομικός από υπηρεσία της γειτονικής χώρας και του ζήτησε με . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το δικό της μήνυμα έστειλε η ΕΛ.ΑΣ. ενόψει Πάσχα, μέσω ενός βίντεο που αναρτήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα, τονίζοντας πως «τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδι». Το β . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας ανακοίνωσε το εορταστικό ωράριο για τα καταστήματα, που έχει ως εξής: Μεγάλο Σάββατο 04/05/2024: 09.00 - 15.00Κυριακή του Πάσχα 05/05/2024: ΑργίαΔευτέρα 06/05/2024: Αρ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο χορός, η μουσική, το τραγούδι, οι φορεσιές, οι εικόνες, οι μνήμες, οι παρουσίες και το χορευτικό αντάμωμα συγκροτημάτων συνθέτουν φέτος το παζλ των εκδηλώσεων που διοργανώνει την Τετάρτη 8 Μαΐου ο δ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με θρησκευτική κατάνυξη και πλήθος πιστών η περιφορά του Επιταφίου στον Ιερό Ναό Αγγέλων – Α΄Κοιμητήριο της Πάτρας. Όπως και κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι πιστοί συμπολίτες μας συμμετείχαν στις θρ
Image
Image

Search