ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη στο λιμάνι για πλαστό διαβατήριο

Στη σύλληψη ενός 30χρονου αλλοδαπού προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή του σε πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Κατερίνα Μουστάκα παρουσιάζει στην Πάτρα το βιβλίο της, «Οι Μικρές μου Αλήθειες- Τάδε έφη Κατερίνα» και μιλάει για το «Πώς η βιογραφία μας επηρεάζει τη βιολογία μας». Σε έναν κό . . .
ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ

Ολοένα και αυξάνονται οι ασθενείς με καρκίνο του δέρματος και έχει υπολογιστεί ότι κάθε χρόνο έχουμε μεγαλύτερο αριθμό περιπτώσεων από το άθροισμα νέων περιστατικών καρκίνου εντέρο . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Στα 3,25 δισ. ευρώ εκτοξεύθηκε το πρωτογενές πλεόνασμα του προϋπολογισμού στο πρώτο τετράμηνο του έτους, με ατμομηχανή τα φορολογικά έσοδα και κυρίως τον ΕΝΦΙΑ, καθώς τον Απρίλιο . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Μια έφηβη από το Βέλγιο έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από μια ομάδα ανηλίκων. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 14χρονος φίλος της την «νοίκιασε» στους φίλους του. Μία 14χρονη από το Βέλγι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Σε ανακοίνωση της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας, αναφέρονται τα εξής:   Το στρατηγείο του εκλογικού αγώνα, το Εκλογικό Κέντρο της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα ξεκινά από την Πέμπτη 16 Μαΐου τη λειτουργία του. Στελ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ιδιαίτερη επιτυχία και σε συγκινητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 12 Μαΐου 2024 στις 11.30 το πρωί, η ανοιχτή εκδήλωση - βράβευση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας καθώς και των Εφορειών Αρχα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά το πρωί της Τετάρτης 15 Μαϊου στην κατάμεστη από κόσμο κεντρική αίθουσα του πολυχώρου των Παλαιών Σφαγείων το Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου «Για
Image
Image

Search