ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χειροπέδες σε 36χρονο ληστή που αναζητούσε η ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη, το πρωί του Σαββάτου στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 36χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πατρών, για υπόθεση ληστείας. 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

LIFE STYLE

Έναν «οδικό χάρτη» για το τι αλλάζει μετά τον αποκλεισμό της Ολλανδίας από τον διαγωνισμό της Eurovision εξέδωσε η EBU. Όπως αναφέρει, «δεν θα υπάρχει τραγούδι στη θέση 5», όπου ή . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Νέος σεισμός 3,1 Ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (11/5) στις 16.20 στην Κεφαλονιά. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, το επίκεντρο του σεισμ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης βρέθηκε το Σάββατο στην Πάτρα , όπου και είχε σειρά συναντήσεων και επαφών με τοπικούς φορείς. Η συνάντηση αυτή είχε . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου σε όχημα εν κινήσει στο 97ο χλμ της εθνικής οδού Κορίνθου – Πατρών στο ρεύμα προς Πάτρα.Πληροφορίες του protothema.gr αναφέρουν ότι πρόκειται . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Νέος σεισμός 3,1 Ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (11/5) στις 16.20 στην Κεφαλονιά. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 4 χιλ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το ΚΕΤχ Πατρών, τίμησε χθες τον προστάτη του. Στις 11 το πρωί πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, Προστάτη του Στρατού Ξηράς στο στρατόπεδο. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας και Ακαρνανίας συνελήφθησαν τρία άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά τέσσερις δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτική
Image
Image

Search