ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξιχνιάστηκε άμεσα ληστεία σε βάρος 18χρονου-3 οι δράστες

Εξιχνιάστηκε άμεσα, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ληστεία που διαπράχθηκε προχθές το απόγευμα, σε χωριό του Αιγίου, σε βάρος 18χρονου υπηκόου Ρουμανίας.  

Πιο συγκεκριμένα, σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διάπραξη ληστείας, σε βάρος τριών ημεδαπών ανδρών, ηλικίας 36, 24 και 19 ετών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί και δυο ακόμα αγνώστων συνεργών τους.  

Ειδικότερα οι τρεις δράστες, με το πρόσχημα ότι έψαχναν το σπίτι φιλικού τους προσώπου, μετεβησαν σε παράπηγμα όπου διέμενε ο 18χρονος στο Αίγιο, τον οποιο ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού και του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 560 ευρώ.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκαν άμεσα επισταμένες έρευνες από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, οι οποίοι αξιοποιώντας τα στοιχεία που συγκέντρωσαν, ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία των τριών ημεδαπών.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αιγίου, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την Τρίτη 14 Μαϊου 2024 , ώρα 20:00, στο θεατράκι της Φιλαρμονικής Εταιρίας Πατρών (Ρήγα Φεραίου 7), ο Βασίλης Λαδάς και η Φιλαρμονική Εταιρία Πατρών παρουσιάζουν το βιβλίο του ΒΑΣ . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Γιάννης Μαλούχος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών. Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας, με μία ανάρτησή του στο Facebook, ενώ την επιβεβαίωσε και η κόρη . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σοκαριστικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, σημειώθηκε το Σάββατο σε χωριό του Ερυμάνθου. Αστυνομικοί του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, πέρασαν χειροπέδες σε άνδρα τον οποίο κ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η Μαρίνα Σάττι δεν απέσπασε τη βαθμολογία που ήθελε στη φετινή Eurovision και κατέκτησε την 11η θέση, αν και η εμφάνισή της ξεσήκωσε τους θεατές του σταδίου στο Μάλμε της Σουηδία . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Hellenic Train ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, λόγω τεχνικών εργασιών που πραγματοποιεί ο Διαχειριστής της Υποδομής (Ο.Σ.Ε.) στον Προαστιακό της Πάτρας, από τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και μέχρι ο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.406,25€, χθες, 10 Μαΐου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Αιγίου, σε ημεδαπό, ο οποίος είχε προβεί σε καύση ξηρών χόρτων εντός οικοπεδικού χώρου, κατά π
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εργασίες επείγουσας αντικατάστασης δικτύου ύδρευσης, θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 13 Μαΐου στην οδό Ευνάρδου.    Λόγω των εργασιών, τη συγκεκριμένη μέρα (Δευτέρα) από τις 8 π.μ. έως 2 μ.μ., θα υπ
Image
Image

Search