ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

16χρονος και 13χρονος οι δράστες ληστείας σε βάρος ηλικιωμένης

Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ληστεία, που διαπράχθηκε σε βάρος ηλικιωμένης προχθές το πρωί στο Αγρίνιο.

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη προχθές το μεσημέρι στο Αγρίνιο,  16χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου του  σχηματίστηκε δικογραφία για συνέργεια σε ληστεία κατά συναυτουργία.

Επίσης, αναζητούνται ο 13χρονος αδερφός του συλληφθέντα και ακόμη ένας δράστης, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη ληστείας κατά συναυτουργία και πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

Επιπλέον, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, συνέλαβαν τον 47χρονο πατέρα των δυο ανήλικων δραστών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ηθική αυτουργία σε διάπραξη ληστρικής κλοπής και παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Ειδικότερα, οι τρεις δράστες προχθές το πρωί, μετέβησαν σε οικία ηλικιωμένης ημεδαπής στο Αγρίνιο, όπου ο 13χρονος με τον άγνωστο συνεργό του, αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα, ενώ ο 16χρονος τους ανέμενε εξωτερικά της οικίας επιτηρώντας τον χώρο (τσιλιαδόρος).

Στη συνέχεια, ο άγνωστος δράστης, όταν έγινε αντιληπτός από την παθούσα, της άσκησε σωματική βία με τα άκρα του και τράπηκε σε φυγή.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΠΟΨΕΙΣ

Με δήλωσή του ο Μαρίνος Σκανδάμης, Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη στο ΠΑΣΟΚ καταδικάζει την παράδοση των δημοσίων νοσοκομείων σε ιδιώτες γιατρούς. Ο Αχαιός νομικός δήλωσε: "Η κυ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Με μια του ανάρτηση στο Facebook, ο άνδρας που πέταξε την καρέκλα στο άκουσμα των ποινών για την τραγωδία στο Μάτι, λέει πως αναλαμβάνει την ευθύνη, αναφέροντας πως βρίσκεται στο . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Εννέα κατηγορούμενοι από τους 32 που απολογήθηκαν χθες για εμπλοκή στη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στου Ρέντη, κρίθηκαν προφυλακιστέοι. Συνολικά τον δρόμο για την . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Υπεγράφη η απόφαση για έκδοση προκήρυξης από το ΑΣΕΠ για την πλήρωση 1.137 θέσεων λοιπού, πλην νοσηλευτικού, προσωπικού, εκ των οποίων οι 538 αφορούν το ΕΚΑΒ και οι 599 τα νοσοκο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη, συμμετέχει στην απεργιακή συγκέντρωση την ερχόμενη Τετάρτη ανήμερα της Πρωτομαγιάς, μπροστά στο Εργατικό Κέντρο, στις 10.30 το πρω
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 10.30 το πρωί της Μ. Δευτέρας στην Πατρών Πύργου στο ύψος των Σαγεΐκων. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπήρχαν δύο  τραυματίες ενώ στο σημείο έφθασαν ασθενοφόρο κα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας αναφέρει: Εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας, αρχικά στους Αστυνομικούς του ΤμήματοςΔίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, για την ορ
Image
Image

Search