ΚΟΣΜΟΣ

ΚΟΣΜΟΣ

Κατάρρευση γέφυρας στη Βαλτιμόρη: Nεκροί θεωρούνται πλέον οι έξι αγνοούμενοι

Αναστέλλονται οι έρευνες για τον εντοπισμό επιζώντων στη Βαλτιμόρη, μετά την κατάρρευση οδικής γέφυρας στο λιμάνι της συγκεκριμένης πόλης των ΗΠΑ.

Κι αυτό γιατί και οι έξι άνθρωποι που αγνοούνταν θεωρείται πλέον πως είναι νεκροί, όπως ανακοίνωσε ανώτερος αξιωματικός του αμερικανικού λιμενικού σώματος.

«Με βάση τη διάρκεια των ερευνών που διενεργήθηκαν (…), και τη θερμοκρασία του νερού, αυτή τη στιγμή δεν εκτιμάμε πως θα βρούμε ανθρώπους ακόμη στη ζωή», εξήγησε ο αντιναύαρχος Σάνον Γκίλριδ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

https://www.zougla.gr/

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

LIFE STYLE

Η Ντάνη Γιαννακοπούλου υποδέχτηκε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα κοριτσάκι, το πρωί της Πέμπτης 9 Μαΐου.Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ηθοποιός δημοσίευ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η εφαρμογή του προσφάτως ψηφισθέντος νόμου που αφορά στην παραχώρηση απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας. Αναλυτικά, πάνω από 1.200 παραχωρήσεις τμημ . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη σπιράλ αναφέρει: Ερώτηση προς την αρμόδια Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος υποβάλλει η δημοτική παράταξη σπιράλ, σχετικά με το «Σχέδιο Μείωσης Εκπο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σημαντικές παρεμβάσεις για την ενίσχυση των δομών και υπηρεσιών ισότιμης πρόσβασης ατόμων με αναπηρία στο Πανεπιστήμιο Πατρών, στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και στα Τμήματα του . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σημαντικές παρεμβάσεις για την ενίσχυση των δομών και υπηρεσιών ισότιμης πρόσβασης ατόμων με αναπηρία στο Πανεπιστήμιο Πατρών, στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και στα Τμήματα του Πανεπιστημίου Πελοπ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση με την Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κα Δόμνα Μιχαηλίδου, παρουσία του βουλευτή Ν.Λάρισας Χρήστου Κέλλα, πραγματοποίησαν πριν από λίγο εκπρόσωποι του ΣΚΕΑΝΑ και του ΣΙΚΑΕΛ. Από
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την τελευταία του πνοή την ώρα που έκανε τον περίπατό του στον παραλιακό δρόμο στο Κράθιο Ακράτας άφησε χθες το πρωί ένας 77χρονος άνδρας. Ο άνδρας εντοπίστηκε αναίσθητος στο δρόμο από περαστικ
Image
Image

Search