ΚΟΣΜΟΣ

ΚΟΣΜΟΣ

Υπό όρους ελεύθεροι ο Πουτζντεμόν και οι 4 υπουργοί του

Αφέθηκαν ελεύθεροι υπό όρους, από τον δικαστή που εξέτασε την υπόθεσή τους ο Κάρλες Πουτζντεμόν και τέσσερις πρώην υπουργοί της κυβέρνησής του, σε βάρος των οποίων εκδόθηκε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, όπως ανακοινώθηκε από την εισαγγελία των Βρυξελλών.

Οι πέντε Καταλανοί παραδόθηκαν οικειοθελώς στην αστυνομία το πρωί της Κυριακής στις Βρυξέλλες, όπου κατέφυγαν στις αρχές της εβδομάδας.

Είναι πλέον στην αρμοδιότητα άλλου οργάνου της βελγικής δικαιοσύνης, του Δικαστήριου εν Συμβουλίω (Chambre du Conseil), να αποφανθεί σχετικά με την εκτέλεση του ισπανικού εντάλματος σύλληψης μέσα στις προσεχείς 15 ημέρες.

Έπειτα από μια μαραθώνια, δεκάωρη ακροαματική διαδικασία, ο δικαστής έδωσε εντολή να αφεθούν ελεύθεροι οι πέντε Καταλανοί υπό τον όρο να μην εγκαταλείψουν τη βελγική επικράτεια χωρίς την άδεια της δικαιοσύνης.

Ο Πουτζντεμόν και οι τέσσερις πρώην υπουργοί του κατηγορούνται από τις αρχές της Ισπανίας για κατάχρηση δημοσίων κεφαλαίων, απείθεια και κατάχρηση εμπιστοσύνης σε σχέση με την εκστρατεία για την ανεξαρτησία της Καταλονίας.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Απέκτησε κάγκελα και μάλιστα κίτρινου χρώματος το παραλιακό μέτωπο της Πάτρας και ειδικότερα το τμήμα στον Μώλο, που εδώ και χρόνια έχει λάβει την μορφή ενός παράνομου ατελείωτου π . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τα Διαγνωστικά Κέντρα και οι κλινικοεργαστηριακοί γιατροί και αυτή την εβδομάδα, διαμαρτυρόμενοι για το clawback και rebate. Οι εργαστηριακοί γιατροί . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Δίπλα σε κατοικίες, εστιατόρια και καφέ, σε ένα σημείο πολυσύχναστο τόσο το χειμώνα και πολύ περισσότερο την καλοκαιρινή περίοδο, επελέγη, προκαλώντας αντιδράσεις, όταν πριν λίγα 2 . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τοποθετήθηκε για την προκλητική στάση της νέας Σκοπιανής προέδρου, να αποκαλέσει τη χώρα της... «Μακεδονία» σκέτο. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τα Διαγνωστικά Κέντρα και οι κλινικοεργαστηριακοί γιατροί και αυτή την εβδομάδα, διαμαρτυρόμενοι για το clawback και rebate. Οι εργαστηριακοί γιατροί της Πάτρας μετέχουν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Hellenic Train ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, λόγω τεχνικών εργασιών που πραγματοποιεί ο Διαχειριστής της Υποδομής (Ο.Σ.Ε.) στον Προαστιακό της Πάτρας, από τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και μέχρι ο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συγκέντρωση στην είσοδο του νοσοκομείου "Αγ. Ανδρέας" πραγματοποιούν σήμερα το πρωΐ οι εργαζόμενοι παρουσία καιτ ου προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ ΜΙχάλη Γιαννάκου. Σε ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων στο ν
Image
Image

Search