ΚΟΣΜΟΣ

ΚΟΣΜΟΣ

Μητέρα έσωσε από φωτιά τα 5 αγγελούδια της

Με κίνδυνο της ζωής της, η Σάρον ΜακΚίον όρμησε μέσα στο φλεγόμενο σπίτι της, ξανά και ξανά, για να σώσει τα πέντε παιδιά της. Ήταν περίπου 5.30 το απόγευμα (τοπική ώρα) της Παρασκευής όταν η μητέρα αντιλήφθηκε, ενώ μάζευε μια μπουγάδα, πως είχε ξεσπάσει πυρκαγιά.

Μέσα σε λίγα λεπτά το σπίτι είχε παραδοθεί στις φλόγες και πριν ακόμη φθάσουν οι πυροσβέστες, η ηρωική μητέρα κατάφερε να σώσει ό,τι πιο πολύτιμο είχε… τα παιδιά της.

Αρχικά σύμφων αμε το "ant1news" άρπαξε τις τρεις κόρες της (την 5χρονη Κίραλι, την 3χρονη Έιντζελ και την ενός έτους Ολίβια) και τις έβγαλε στον κήπο, πριν ορμήσει ξανά μέσα στο φλεγόμενο σπίτι για τον μικρό Μπρόντι.

Πήρε στην αγκαλιά της το πέντε μηνών αγοράκι από την κούνια του και βγήκε τρέχοντας, παραδίδοντάς το σε μία γειτόνισσα η οποία παρακολουθούσε έντρομη.

Αν και εξαντλημένη, βρήκε τη δύναμη και το θάρρος να τρέξει ξανά μέσα στην “πύρινη κόλαση”, αναζητώντας τον 4χρονο γιο της, Κάλεμπ. Στο μεταξύ, όμως, εκείνο είχε βγει από το σπίτι από την πίσω πόρτα και βρισκόταν κοντά στα αδέλφια του.

Οι πυροσβέστες, που έφθασαν στο σημείο, απομάκρυναν τη μητέρα, η οποία έσφιξε τα παιδιά στην αγκαλιά της.

Όπως μεταδίδει η εφημερίδα Daily Telegraph, τη φωτιά έβαλε κατά λάθος ένα από τα παιδιά, παίζοντας με έναν αναπτήρα στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού.

«Ο Κάλεμπ μονολογούσε διαρκώς “Συγγνώμη μαμά”. Αλλά είναι μόλις 4 ετών, οπότε δεν του έβαλα τις φωνές», δήλωσε η Σάρον ΜακΚίον.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τόν Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρῶν κ.κ. Χρυσόστομο, ἐπεσκέφθη εὑρισκόμενος στήν Πάτρα, ὁ Πρέσβυς τῆς Γερμανίας στήν Ἑλλάδα κ. Αndreas Kindl, συνοδευόμενος ἀπό τόν Πρόξενο τῆς Γερμ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣΣύλληψη δύο ανήλικων  για απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία και στέρησηδελτίου ταυτότητας      Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στον Πύργο, απόαστυνομικούς τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ανάδειξη εξωτερικών μελών του Συμβουλίου Διοίκησης του Πανεπιστημίου ΠατρώνΤην Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024 έγινε η 2η Συνεδρίαση των εσωτερικών μελών του Συμβουλίου Διοίκησης του Πανεπισ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Με μόλις 9 άτομα ενισχύθηκαν οι δικαστικοί υπάλληλοι της Πάτρας, όταν τα κενά που υπάρχουν αγγίζουν τα 100 άτομα, με το περισσότερο υπάρχον προσωπικό να είναι πλέον γερασμένο, όταν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τόν Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρῶν κ.κ. Χρυσόστομο, ἐπεσκέφθη εὑρισκόμενος στήν Πάτρα, ὁ Πρέσβυς τῆς Γερμανίας στήν Ἑλλάδα κ. Αndreas Kindl, συνοδευόμενος ἀπό τόν Πρόξενο τῆς Γερμανίας στήν Πάτρα, κ.
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣΣύλληψη δύο ανήλικων  για απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία και στέρησηδελτίου ταυτότητας      Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στον Πύργο, απόαστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ανάδειξη εξωτερικών μελών του Συμβουλίου Διοίκησης του Πανεπιστημίου ΠατρώνΤην Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024 έγινε η 2η Συνεδρίαση των εσωτερικών μελών του Συμβουλίου Διοίκησης του Πανεπιστημίου Πατρών με μον
Image
Image

Search