ΚΟΣΜΟΣ

ΚΟΣΜΟΣ

Ο διαδικτυακός διασυρμός ώθησε στην αυτοκτονία 15χρονη

Απίστευτη τραγωδία για ανήλικο κορίτσι που έδωσε τέλος στη ζωή της, μετά τη διαρροή φωτογραφιών στο διαδίκτυο από τον πρώην της. Το κορίτσι η 15χρονη Karina Saifer Oliveira βρέθηκε νεκρή στη βεράντα του σπιτιού της στο Nova Andradina, δυτικά του Σάο Πάολο.

Μάλιστα, η οικογένειά της κατηγορεί την αστυνομία ότι διέρρευσε φωτογραφία του πτώματός της στο WhatsApp.
«Δεν θα το ευχόμουν αυτό σε καμία μητέρα» δήλωσε η μητέρα της 15χρονης, Angela Saifer. Ενώ σημείωσε ότι δεν είχε δείξει κάποιο σημάδι δυσφορίας, ο πατέρας της Aparecido Oliveira είπε ότι του είχε μιλήσει για τις φωτογραφίες πριν από δύο μήνες.

«Ήρθε να μου μιλήσει. Μου είπε ότι αισθανόταν πολύ άσχημα που της συνέβη αυτό. Της είπα ότι δεν είχε να κάνει με την ίδια».

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο 17χρονος πρώην σύντροφός της, έβγαινε μαζί της όταν η Καρίνα ήταν 14 ετών και τότε ανέβασε στο διαδίκτυο φωτογραφίες από προσωπικές τους στιγμές.

Η Karina δεχόταν bullying από συμμαθητές της. «Αφού πέθανε είδαμε μηνύματα από συμμαθητές της στο WhatsApp. Μηνύματα μίσους. Την πείραζαν επειδή τα μαλλιά της ήταν afro λόγω της καταγωγής της και τα ίσιωνε. Της έστελναν τέτοια μηνύματα για πάνω από ένα χρόνο», σημείωσε ο πατέρας της.

Σαν να μην έφτανε αυτό, η αδερφή της Karina είδε στο WhatsApp φωτογραφίες από το άψυχο κορμί της 15χρονης από το σημείο που είχαν πρόσβαση μόνο οι αστυνομικοί.

Η οικογένεια υπέβαλε καταγγελία στις τοπικές αρχές, με τον αξιωματικό Luiz Quirina Antunes Gago να αρνείται πως η φωτογραφία διέρρευσε από αστυνομικό.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε απεργειακό κλοιό θα βρίσκεται σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη, η χώρα λόγω της Εργατικής Πρωτομαγιάς. Απεργία έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ ενώ η υποχρεωτική αργία της Πρωτομαγιάς μ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Κάρλο Αντσελότι μίλησε στο Movistar και επεσήμανε για την ισοπαλία 2-2 της Ρεάλ με την Μπάγερν και το πώς οι Μαδριλένοι γλίτωσαν την ήττα έπειτα από την ανατροπή των Βαυαρών. "Η . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το ευρωπαϊκό clasico βρήκε Μπάγερν και Ρεάλ ισόπαλες 2-2 στο Μόναχο για τον πρώτο ημιτελικό του Champions League, χάρη στις προσπάθειες του Τζάε-Μιν Κιμ και του Βινίσιους. Ο πρώτο . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μετά από δύο εκπληκτικά δυναμικές μάχες στο Παλάου Μπλαουγκράνα, Ολυμπιακός και Μπαρτσελόνα έδωσαν ακόμα μία το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης (30/4) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Με το . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών, σημειώθηκε για μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε εγκαταλελειμμένο οίκημα όπου δίπλα υπήρχαν αρκετά σπίτια. Χάρη στην άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Η φετινή Πρωτομαγιά, έξι χρόνια μετά την έξοδο από τα μνημόνια, βρίσκει όλους τους εργαζόμενους αντιμέτωπους με έναν «ακήρυχτο» οικονομικό πόλεμο εκ μέρους της εργοδοσίας, με
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ Τις βραδινές ώρες χθες, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από την Ομάδα Κ-9, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) και του Γραφείου Ασφάλειας του
Image
Image

Search