ΚΟΣΜΟΣ

ΚΟΣΜΟΣ

Τυφλή μάντισσα προβλέπει 2 γεγονότα για το 2018

Η τυφλή μυστικίστρια από τη Βουλγαρία, η οποία λέγεται ότι προέβλεψε, μεταξύ άλλων, τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, την άνοδο του ISIS και το Brexit, εκτιμάται ότι έχει μιλήσει, επίσης, και για δύο σημαντικά γεγονότα που θα συμβούν το 2018.

Η Μπάμπα Βάνγκα, η οποία πέθανε το 1996 σε ηλικία 85 ετών, ισχυριζόταν ότι είχε υπερφυσικές δυνάμεις που την έκαναν να προβλέπει φυσικές καταστροφές και άλλα σημαντικά γεγονότα. Οι υποστηρικτές της λένε ότι πριν τον θάνατό της, η Μπάμπα είχε κάνει προβλέψεις καλύπτοντας μέχρι τον 51ο αιώνα, όταν, σύμφωνα με αυτήν, θα έρθει το τέλος του κόσμου.

Η "Νοστράδαμος των Βαλκανίων", όπως λεγόταν, φέρεται να είχε "δει" για το 2018 ότι η Κίνα θα ξεπεράσει τις ΗΠΑ και θα γίνει η επόμενη υπερδύναμη του πλανήτη και ότι στην Αφροδίτη να ανακαλυφθεί μια "νέα μορφή ενέργειας".

Οι πιστοί ισχυρίζονται ότι μπορεί να υπάρχει μια δόση αλήθειας στις προβλέψεις της. Το 1970 η Κίνα παρήγαγε μόνο το 4,1% της παγκόσμιας οικονομίας. Το 2015 το ποσοστό αυτό εκτοξεύτηκε στο 15,6% και συνεχίζει να αυξάνεται. Την ίδια ώρα το ποσοστό των ΗΠΑ είναι στο 16,7% και αναμένεται το 2025 να μειωθεί στο 14,9%, σύμφωνα με το Forbes.

Όσον αφορά στην Αφροδίτη, προς το παρόν δεν υπάρχει σχέδιο για αποστολή στον συγκεκριμένο πλανήτη και κατά συνέπεια η ανακάλυψη νέας πηγής ενέργειας μέσα στους επόμενους μήνες κρίνεται αδύνατη. Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι αποστολή της NASA με ρομποτικό διαστημόπλοιο επρόκειτο να ξεκινήσει το 2018 αλλά δεν θα γίνει προσγείωση στην Αφροδίτη. Θα χρησιμοποιηθεί ωστόσο η βαρυτική της έλξη για να περάσει από τον Ήλιο και να τον μελετήσει.

Σε άλλες προβλέψεις της όπως καταλήγει η "Daily Mail" έχει κάνει λόγο για τέλος της πείνας παγκοσμίως μέχρι το 2028, πυρηνικά όπλα στις αποικίες του Άρη μέχρι το 2256 και ότι η Γη θα γίνει ακατοίκητη μέχρι το 2341.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Το ελληνικό κράτος υστερεί σε αντιδράσεις και αποφασιστικά μέτρα, γιατί το να καταγράφουμε δολοφονίες γυναικών, χωρίς την παραδειγματική αντίδραση της κοινωνίας δεν θα δώσει λύσεις . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα η οικογένειά της, συγγενείς, γνωστοί και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στην Χαρά Ιωαννίδη, μητέρα δύο παιδιών, που έφυγε από τη ζωή στα 57 της χρόνια τα ξημερώματα της Τε . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το εισόδημα 11,5 ετών, χωρίς να κάνει οποιοδήποτε άλλο έξοδο, θα πρέπει να διαθέσει ένα μισθωτός προκειμένου να αγοράσει ένα σπίτι 60 τ.μ. στην Αθήνα. Παρά το γεγονός ότι η αγορά κ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα (17/5) ο 50χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του χθες το πρωί στο Μενίδι.    Η σαραντάχρονη γυναίκα είχε προχωρήσ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα η οικογένειά της, συγγενείς, γνωστοί και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στην Χαρά Ιωαννίδη, μητέρα δύο παιδιών, που έφυγε από τη ζωή στα 57 της χρόνια τα ξημερώματα της Τετάρτης. Η κηδεία τη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το ποσό των 836.411 ευρώ θα διατεθεί για τον εκσυγχρονισμό υποδομών αλλά και για την εγκατάσταση λεωφορείων δημόσιας χρήσης αστικών ΚΤΕΛ στον Νομό Αχαΐας, σύμφωνα με σχετική απόφαση που υπεγράφη από τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2024, η 2η Συνάντηση Ενδιαφερόμενων Μερών στις εγκαταστάσεις της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού έργου «Women for Sc
Image
Image

Search