ΚΟΣΜΟΣ

ΚΟΣΜΟΣ

Γυαλί από σαμπάνια έκοψε την αρτηρία του ποδιού άντρα που είναι σε κώμαι!

Σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένας Δανός μετά την τραγική απόπειρα να ανοίξει ένα μπουκάλι σαμπάνια ανήμερα την Πρωτοχρονιά. Ο άνδρας είχε την ιδέα να βάλει το μπουκάλι ανάμεσα στα πόδια του με αποτέλεσμα λόγω της πίεσης που άσκησε το μπουκάλι να σπάσει. Ένα από τα κομμάτια έκοψε μια αρτηρία στο πόδι του προκαλώντας ακατάσχετη αιμορραγία…

Ο άτυχος άνδρας μεταδίδει το "mononews" μεταφέρθηκε στο μεγαλύτερο νοσοκομείο της Κοπεγχάχης όπου νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας καθώς οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να μπει σε τεχνητό κώμα.

Οι γιατροί κατά καιρούς προειδοποιούν για τραυματισμούς από σαμπάνιες έχοντας στο νου τους περισσότερο τους εκτοξευόμενους φελλούς και λιγότερο το ενδεχόμενο τραυματισμού από σπασμένα γυαλιά.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

LIFE STYLE

Τέλος στη ζωή του έβαλε σε ηλικία 19 χρονών ο πρώην παίκτης του GNTM 3, Ερμής Καραγιάννης. Ο Ερμής Καραγιάννης, που είχε ξεχωρίσει για το ταλέντο του και την ιδιαίτερη προσωπικότη . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Εντός του 2024 ξεκινά η σύνδεση 7.000 κατοικιών στο δίκτυο αποχέτευσης της Πάτρας, στη βόρεια και στη νότια πλευρά του Δήμου, εξυπηρετώντας τις ανάγκες 30.000 και πλέον κατοίκων. Έ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μία αξιαγάπητη hair stylist που διατηρούσε κομμωτήριο στην οδό Γούναρη κοντά στα Ψηλαλώνια, “έφυγε” ξαφνικά από την ζωή σε ηλικία μόλις 57 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες η Χαρά Ιωαν . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε δηλώσεις στο «achaianews.gr», προχώρησε η βουλευτής της «Νέας Αριστεράς» και πρώην υπουργός Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου, κατά την χθεσινή της επίσκεψη στην Αχαική πρωτεύουσα, όπου μ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μία αξιαγάπητη hair stylist που διατηρούσε κομμωτήριο στην οδό Γούναρη κοντά στα Ψηλαλώνια, “έφυγε” ξαφνικά από την ζωή σε ηλικία μόλις 57 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες η Χαρά Ιωαννίδη, είχε μεταβεί σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Τετάρτη το πρωΐ πρόκειται να συναντηθούν Κώστας Πελετίδης και Χριστίνα Αλεξοπούλου.   Ο Δήμαρχος Πατρέων είχε ζητήσει από καιρό συνάντηση με την υφυπουργό Μεταφορών και τελικά το ραντεβού κλε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του ΚΚΕ Αχαΐας αναφέρονται τα εξής: Ένα μαχητικό, μαζικό μήνυμα ενίσχυσης του ΚΚΕ, έστειλε η μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση στη συνοικία των Προσφυγικών της Πάτρας, που διοργάνωσαν οι Οργαν
Image
Image

Search