ΚΟΣΜΟΣ

ΚΟΣΜΟΣ

Στις φλόγες αεροσκάφος μετά την σύγκρουσή του με άλλο(VIDEO)

Στιγμές αγωνίας έζησαν επιβάτες αεροσκάφους στο Τορόντο, αλλά ευτυχώς η περιπέτειά τους είχε αίσιο τέλος, χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί. Δύο αεροσκάφη συγκρούστηκαν στο αεροδρόμιο.

Επιβάτης του ενός κατέγραψε σε βίντεο τη στιγμή που ξέσπασε φωτιά στο φτερό του αεροσκάφους, αλλά και την αναστάτωση του κόσμου, καθώς πολλοί είχαν σηκωθεί από τις θέσεις τους, άλλοι ούρλιαζαν και προσπαθούσαν να καταλάβουν τι συμβαίνει. Η WetJet ανακοίνωσε μία πτήση που είχε προσγειωθεί από το Κανκούν του Μεξικό, με 168 επιβάτες και 6μελές πλήρωμα, περίμενε να κατευθυνθεί σε πύλη, όταν το χτύπησε αεροσκάφος της Sunwing, που απομακρυνόταν από πύλη, στο οποίο δεν υπήρχαν επιβάτες.

Αμέσως, ο πιλότος του πρώτου αεροσκάφους ενημέρωσε τον πύργο ελέγχου και έδωσε εντολή εκκένωσης. Οι επιβάτες το εγκατέλειψαν μέσω της τσουλήθρας έκτακτης εκκένωσης, σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, αλλά ευτυχώς δεν υπήρξαν άλλα απρόοπτα και τραυματισμοί.

Πηγή: Guardian

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το Σωματείο ΑΠΣ Νάπολη Πατρών BeachSoccer, με τη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, διοργανώνει το 5ο διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου άμμου (5th International beachsoccercupSpyr . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 15 Μαΐου η ημερίδα με θέμα «Δημογραφικό: Καμπανάκι κινδύνου! Η Ελλάδα γερνάει – Αναγκαιότητα και πρωτοβουλίες» που διοργάνωσε ο Πατ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

"MEET THE EXPERTS" ΣΥΝΑΝΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΡΙΦΟΥΣ Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας  συνεχίζει τον κύκλο ενημερωτικών και εκπαιδευτικώ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας  της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος στο πλαίσιο πρόληψης και προστασίας της Δημοσίας Υγείας και με αφορμή τις πρόσφατες μετεωρολογικές προγνώσεις αναφορικά . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 15 Μαΐου η ημερίδα με θέμα «Δημογραφικό: Καμπανάκι κινδύνου! Η Ελλάδα γερνάει – Αναγκαιότητα και πρωτοβουλίες» που διοργάνωσε ο Πατραϊκός Όμιλος Πολιτι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

"MEET THE EXPERTS" ΣΥΝΑΝΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΡΙΦΟΥΣ Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας  συνεχίζει τον κύκλο ενημερωτικών και εκπαιδευτικών συναντήσεων  για
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία προχθές τη νύχτα. Κοντινά πρόσωπα ειδοποιήθηκαν για τον ξαφνικό και άδικο θάνατό της. Μία αξιαγάπητη hair stylist που διατηρούσε κομμωτήριο στην οδό Γούναρη κοντ
Image
Image

Search