ΚΟΣΜΟΣ

ΚΟΣΜΟΣ

Σε παγωμένο ποτάμι ξαναβαπτίσθηκε ο Πούτιν(VIDEO)

Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν είναι fit και φυσιολάτρης. Σε φωτογραφίες που έχουν δημοσιευθεί από καιρού εις καιρόν στα ρωσικά ΜΜΕ αποκαλύπτεται η πολυσχιδής προσωπικότητά του και οι ποικίλες δραστηριότητές του.

Αυτή τη φορά το Sputnik δημοσίευσε φωτογραφίες με το Ρώσο Πρόεδρο, ανήμερα των Θεοφανείων, να ξαναβαπτίζεται στη λίμνη Seliger που βρίσκεται βόρεια της Μόσχας. Φορούσε ένα γούνινο παλτό το έβγαλε και βυθίστηκε σε ένα άνοιγμα της παγωμένης λίμνης.

Έκανε το σταυρό του, βούτηξε και βγήκε.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέο μήνυμα προς τη νέα ηγεσία της Βόρειας Μακεδονίας, ότι «αν επιμείνουν να αμφισβητούν τον πυρήνα της Συμφωνίας, για την ονομασία της χώρας τους, τότε ο ευρωπαικός δρόμος τους θα . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Ανανεώθηκε η επίσημη ιστοσελίδα της Προέδρου της Δημοκρατίας, καθώς η νέα Πρόεδρος του κράτους είναι η Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα-Ντάβκοβα. Ωστόσο, όπως επισημαίνουν και μέσα ενημέρωση . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Για περιστατικό που έγινε στο σχολείο της Κηφισιάς, όπου ένας 9χρονος μαθητής τραυματίστηκε όταν καταπλακώθηκε μαζί με άλλα δύο παιδιά από πόρτα του σχολείου, ο Δήμος Κηφισιάς ανακ . . .
LIFE STYLE

"Εγώ και η Αθηνά είμαστε οι μοναδικοί που έχουμε χωρίσει στην Ελλάδα. Καταλαβαίνω γιατί με ρωτάς". Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών το πρωινό της . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Θεσμική Θωράκιση των Περιφερειών αλλά και η Αγροτική Ανάπτυξη, αποτελούν τα αντικείμενα διαβούλευσης που θα απασχολήσουν το διήμερο Θεματικό Συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας που θα πραγματοπο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τραυματία έναν δικυκλιστή σημειώθηκε στη 1 μετά το μεσημέρι στο ρεύμα εισόδου της Πατρών Αθηνών κοντά στην Πυροσβεστική. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το δίκυκλο συγκρού
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογoς  Πατρών αναφέρει σε ανακοίνωση του:  Μη διαβίβαση στο e-send (πράξη πληροφοριακού χαρακτήρα) εξομοιώνεται με φοροδιαφυγή παρά το γεγονός πως η επιχείρηση έχει κόψει όλες τις
Image
Image

Search