ΚΟΣΜΟΣ

ΚΟΣΜΟΣ

Χημικά εγκαύματα υπέστη σκυλίτσα που την έβαψαν μωβ(Σκληρή ΦΩΤΟ)

Οι άνθρωποι κάνουν πολλά τρελά και παλαβά με τα κατοικίδιά τους, αν και συνήθως τα περισσότερα είναι σχετικά άκακα. Αυτός ο ιδιοκτήτης όμως πήγε το πράγμα πολύ μακριά, καθώς η σκυλίτσα του λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή της από τα καμώματά του.

Πήρε λοιπόν βαφή για μαλλιά και την έκανε τη σκυλίτσα μωβ, καθώς τη φώναζε «Violet» και θεώρησε πως το βιολετί ήταν το κατάλληλο χρώμα γι’ αυτή.

Το μικρόσωμο μαλτέζ μεταφέρθηκε ωστόσο σε κλινική μικρών ζώων της Φλόριντα με βαρύτατα χημικά εγκαύματα στο σώμα του, σφαδάζοντας από τους πόνους.

Και παρά το γεγονός ότι οι κτηνίατροι θεώρησαν την υπόθεση τελειωμένη, έκαναν μια απέλπιδα προσπάθεια να τη σώσουν. Και κόντρα σε όλες τις πιθανότητες, το μαλτεζάκι τα κατάφερε, έχοντας χάσει ωστόσο το τρίχωμά της, το οποίο αναγκάστηκαν να ξυρίσουν.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετά τον πανελλήνιο σάλο που προκάλεσε η είδηση για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών μέσα σε σχολικό συγκρότημα της Πάτρας με «ντίλερς» ακόμα και ανήλικους μαθητές, παρενέβη η αρμόδια Ε . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Να αναδειχθεί δεύτερο κόμμα όχι μόνο σε ολόκληρη την χώρα αλλά και στην Αχαία, που κάποτε ήταν πρώτη δύναμη, είναι ο στόχος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, που εκτιμά πως ο στόχος αυτός μπορεί αν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με αφορμή περιστατικά εξαπάτησης πολιτών από επιτήδειους, οι οποίοι με διάφορες μεθόδους αποσπούν χρηματικά ποσά από πολίτες, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατέληξε η 44χρονη γυναίκα η οποία το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης κατέρρευσε στην πλατεία Κορνάρου μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού της. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετά τον πανελλήνιο σάλο που προκάλεσε η είδηση για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών μέσα σε σχολικό συγκρότημα της Πάτρας με «ντίλερς» ακόμα και ανήλικους μαθητές, παρενέβη η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή διατ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με αφορμή περιστατικά εξαπάτησης πολιτών από επιτήδειους, οι οποίοι με διάφορες μεθόδους αποσπούν χρηματικά ποσά από πολίτες, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει τους
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: "Ο μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Safety Project συνεργασία με το Σύλλογο Επιστημόνων Μαιών –Μαιευτών Πάτρας, πραγματοποίησε την εκδήλωση “Family Day” όπου αφορά στα Δικ
Image
Image

Search