ΚΟΣΜΟΣ

ΚΟΣΜΟΣ

Καταρρίφθηκε τουρκικό ελικόπτερο στη Συρία, 2 νεκροί -Απειλές Ερντογάν

Διθέσιο επιθετικό ελικόπτερο τύπου T129 ATAK ήταν το ελικόπτερο που καταρρίφθηκε στην επαρχία Χατάι, στα νότια της Τουρκίας, με συνέπεια τον θάνατο των δύο μελών του πληρώματος. Το ελικόπτερο λάμβανε μέρος στην πολεμική επιχείρηση «Κλάδος Ελαίας». Την απώλεια των δύο πιλότων του ελικοπτέρου, επιβεβαίωσε και ο πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ. Το ελικόπτερο που πήρε μέρος στην στρατιωτική επιχείρηση «Κλάδος Ελαίας» διακρίνεται στο 0:12 Δεν έχει διευκρινιστεί εάν το ελικόπτερο βλήθηκε από πυρά ή αν η πτώση του προκλήθηκε από τεχνικό πρόβλημα, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη διερεύνηση για τον προσδιορισμό της αιτίας που προκάλεσε την πτώση του.

Ερντογάν: Θα πληρώσουν το τίμημα

Την κατάρριψη του ελικοπτέρου από τις δυνάμεις της κουρδικής πολιτοφυλακής που δρα στην Συρία (YPG), επιβεβαίωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Σύμφωνα με τον Τούρκο πρόεδρο, η κατάρριψη του ελικοπτέρου έγινε κοντά στην πόλη του Αφρίν που βρίσκεται στα βόρεια της Συρίας.

Οι δυνάμεις των Κούρδων πολιτοφυλάκων, γνωστοποίησαν ξεχωριστά την κατάρριψη του ελικοπτέρου.

«Ένα από τα ελικόπτερα μας μόλις καταρρίφθηκε. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν. Βρισκόμαστε σε πόλεμο. Μπορεί να χάσουμε ένα ελικόπτερο, αλλά θα πληρώσουν το τίμημα γι’ αυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τούρκος πρόεδρος, μιλώντας σε μέλη του κόμματος του (AKP) στην Κωνσταντινούπολη.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τη θέση του επί της σύσκεψης για την οργάνωση και τα μέτρα του τελικού του Κυπέλλου με τον Άρη που θα διεξαχθεί στις 25 Μαΐου στο «Πανθεσσαλικό» εξέφρασε ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσι . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Με νέο κύμα αφρικανικής σκόνης αναμένεται ο καιρός τις επόμενες ημέρες. Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας σε ανάρτησή του, αναμένεται νέα έξαρση συγκέ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Σε θρίλερ εξελίσσεται ο θάνατος της 62χρονης με τις αρχές να εξετάζουν το ενδεχόμενο ληστείας. Αρχικά, σύμφωνα με το MEGA, όλα έδειχναν πως ο θάνατος της 62χρονης προήλθε απ . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Σε ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «σπιράλ», αναφέρονται τα εξής: Η Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας του Δημοτικού Συμβουλίου αποδείχτηκε αποκαλυπτική για τις προθέσεις της δημοτικ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εντός του 2024 ξεκινά η σύνδεση 7.000 κατοικιών στο δίκτυο αποχέτευσης της Πάτρας, στη βόρεια και στη νότια πλευρά του Δήμου, εξυπηρετώντας τις ανάγκες 30.000 και πλέον κατοίκων. Έτσι, θα αναβαθμιστεί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τον Πρέσβη του Αζερμπαϊτζάν, Arif Mammadov, υποδέχθηκε σήμερα Τρίτη 14 Μαΐου 2024, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, στην έδρα της Περιφέρειας στην Πάτρα, παρουσία και του αναπληρω
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣΣύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικώνΣυνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας ημ
Image
Image

Search